USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Торчині відкрили оновлений пункт базування швидкої допомоги

21 Липня 2021 17:29
У Торчині відкрили оновлений пункт постійного базування бригади екстреної медичної допомоги.

На захід завітали народний депутат України Вячеслав Рубльов, голова Луцької районної ради Олександр Омельчук, директор Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль.

Працівники бригади екстреної медичної допомоги зазначили, що на відкриття оновленого пункту чекали з нетерпіння, адже минуле приміщення було абсолютно непридатним для роботи.

За словами медиків, у невеликому кабінеті обладнати зручне робоче місце і зону відпочинку було неможливо. Відтепер у розпорядженні працівників швидкої три кабінети із зонами відпочинку та належно облаштованими робочими місцями.
«Бригада швидкої працює без вихідних і свят, 24 години на добу. Це надзвичайно складно і дуже виснажливо. Врахуймо, що від злагодженості та чіткості їхніх дій залежить здоров’я та життя людей. Саме тому медики заслуговують на достойні побутові умови, аби в рідкісні хвилини спокою хоч трохи відпочити, фізично та емоційно відновитися», – зазначив народний депутат Вячеслав Рубльов.
Також він зазначив, що оновлений пункт – це зразок успішної співпраці голови Торчинської ОТГ Юрія Кревського та керівника обласної швидкої Володимира Шмаля.

Крім того, нардеп відзначив подякою за високий професіоналізм, ініціативність та відповідальність фельдшера, депутата Торчинської ОТГ Василя Коляду.

«Переконаний, що таких менеджерів потребує вся країна – фахівців, які піклуються про добробут свого села, міста, області, які піклуються про своїх людей! За цим - наше спільне майбутнє», – зазначив Рубльов.
Нагадаємо, новий автомобіль для надання невідкладної допомоги Торчинська громада отримала наприкінці червня цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Угу Показати IP 21 Липня 2021 22:08
Водій без форми знову

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus