USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У селі на Волині відкрили оновлений клуб

13 Січня 2020 07:00
Прилісненська ОТГ вражає позитивними змінами. У неділю, 12 січня, у селі Городок урочисто відкрили оновлений клуб. І допоки чимало інших громад чекають на державні гроші, у Прилісненській громаді своїми силами втілюють соціально-інфраструктурні проєкти. На святковій події з нагоди відкриття закладу культури побувала Ірина Констанкевич.

Про це йдеться на сайті нардепа.

«Це чи не єдиний клуб, який відкрився на Волині за останні роки. Такі осередки культури дозволяють зберегти духовні цінності нашої нації, з покоління в покоління передавати українські традиції. Це надзвичайно важливо для наших дітей і молоді. А про те, що їм не байдужа наша духовність та культура, свідчить і сьогоднішня святкова зала, де приємно бачити чимало молодих людей. Щиро дякую голові Прилісненської об’єднаної територіальної громади Ігорю Терещенку за втілену ініціативу. Казала і казатиму: Прилісненська ОТГ – найкращий приклад ефективного та раціонального управління», – зазначила Ірина Констанкевич.
Як розповів голова ОТГ Ігор Терещенко, капітальний ремонт закладу культури с.Городок обійшовся у мільйон гривень. З них – 450 тисяч гривень – це кошти сільського бюджету, а решта – гроші, які громада отримала, як соціально-економічну компенсацію ризику для населення, яке проживає на території зон спостереження АЕС.

«Оскільки раніше був зроблений проєкт на будівництво нового клубу вартістю 10 мільйонів гривень, спробували довести, що і дерев’яне старе приміщення можна довести до ладу, вклавши набагато менші кошти. І ми це зробили. Оскільки місцева школа не має актової зали, то клуб використовуватимуть для відповідних потреб», – каже Ігор Терещенко.

У клубі вже діють чотири гуртки: фольклорний, дитячий вокальний, хореографічний та режисерський. Окрім цього, одну із кімнат відвели для занять спортом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
василь Показати IP 13 Січня 2020 22:07
якби у всіх громадах були такі голови!!!!! то Україна була б на нацвищому рівні у Європі!!!! респект Ігору Терещенку!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus