USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У трьох обласних медзакладах будуть нові головні лікарі

7 Листопада 2017 14:31
Кільком обласних медичних закладам Волині призначать нових очільників.

Про це стало відомо 7 листопада під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

Як повідомила керівниця відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Мирослава Якимчук, 4 листопада оголосили конкурс на заміщення вакантних посад та оприлюднили вимоги до потенційних головних лікарів.

Прийом заявок відбуватиметься протягом місяця, тобто до 4 грудня. Опісля конкурсна комісія під час засідання обере керівників медичних закладів.

Наразі до закінчення конкурсу, до 31 грудня цього року, продовжать контракти головним лікарям лікувально-профілактичного закладу «Волинський обласний онкологічний диспансер» Людмилі Бубеновій та Волинського обласного центру здоров’я Сергію Новосаду.

Окрім того, у зв’язку з тим, що головний лікар Волинської обласної інфекційної лікарні Петро Гайдучик написав заяву на звільнення, обов’язки керівника лікарні до призначення нового очільника поклали на заступника головного лікаря з медичної частини Руслана Морочковського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus