USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центральному парку Луцька демонтують «мігруючий» автомат

15 Листопада 2017 12:15
Ігровий автомат, який вже змінив десяток місць розташування в Луцьку, вирішили демонтувати.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 15 листопада.

Як повідомила директор департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська, пропонують демонтувати ігровий автомат «Боксер» у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. З її слів, цей автомат «мігрує» парком, змінюючи вже 10 місце розташування.

Своє чергою, член виконкому Михайло Щур поцікавився, чи можна до злісних порушників застосовувати інші санкції, окрім демонтажу. Підприємець, мовляв, може багато разів переставляти автомат з одного місця на інше, формально виконуючи рішення про демонтаж. На що Юлія Сиротинська зауважила, що йдеться про демонтаж з території парку. Наразі департамент розробляє нові правила благоустрою міста, де передбачать таке поняття як нанесення збитків. До прикладу, йдеться про паркування автомобілів на зелених зонах, коли на порушника накладають штраф у 300 гривень, але при цьому пошкодженим лишається газон чи зелені насадження. У 2018 році складуть методику стягнення таких збитків, які завдають громаді Луцька порушники.

Члени виконкому підтримали проект рішення про демонтаж автомату у центральному парку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Иван Показати IP 15 Листопада 2017 13:06
Какая красивая женщина на фотке
Микола Показати IP 15 Листопада 2017 14:24
На@єра демонтовувати мігруючий автомат ? Перепрограмуйте його , нехай мігрує по парку і 3,14здить мудаків, які б'ють світильники і лавки перевертають !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus