USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Центральному парку Луцька хочуть встановити обмежувачі для авто

4 Липня 2022 22:22
Луцькі муніципали ініціюють встановлення у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки дорожніх обмежувачів, аби унеможливити вільний рух автомобілів пішохідними зонами.

Як повідомили у департаменті муніципальної варти Луцької міської ради, днями на камерах «Центру безпеки міста» було зафіксовано, як автомобілі рухались доріжками Центрального парку міста, ймовірно, доставляючи продукцію до тимчасових споруд комерційного провадження.

«Департаментом муніципальної варти Луцької міської ради буде підготовлено та направлено листи на департамент ЖКГ та КП «Парки та сквери» щодо встановлення болардів як механізмів, що обмежуватимуть вільне переміщення транспортних засобів в парку. Також нашими інспекторами буде видано приписи суб‘єктам підприємницької діяльності щодо конструктивного застосування логістики, запобігаючи пошкодженню покрівлі в парку імені Лесі Українки.

Читати ще: Знайшли молодих мам, які крали в центрі Луцька квіти. Їх покарали

Пішохідна доріжка — це доріжка з покриттям, призначена для руху пішоходів, але аж ніяк не для автомобілів. Рухаючись тротуаром, ви не лише руйнуєте покрівлю, але й порушуєте правила дорожнього руху, наражаючи пішоходів на небезпеку.

За таке правопорушення передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу 340 гривень за ч. 1 ст. 122 (Заборона рухатися тротуарами чи пішохідними доріжками) КУпАП», — наголошують муніципали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучани Показати IP 4 Липня 2022 22:56
А міська рада, коли надавала дозволи на встановлення тих шпаківень з квасом і морозивом, то чим думала ? Так шо штрафуйте і тих хто візував, і тих хто підписував такі рішення, і тих хто торгує ! Заборонити завозити товар автомобілями ! А якшо хочуть в парку торгувати і дозволяти - то нехай мішки на горбу носять - шо одні, шо другі ! Може хоч тоді порозумнішають !
Alexandr до Лучани Показати IP 13 Липня 2022 01:25
Шо ти мелиш ? Займись краще чимось
Василь Показати IP 5 Липня 2022 09:03
На території підприємств швидість руху 5км/год.Встановте таку і в парку для підвозу продукції.
Лучани Показати IP 5 Липня 2022 09:25
А до кіоску на території бувшого кладовища навпроти школи №4 торгаші обнагліли до такої степені, шо товар підвозять з тильного боку кіоска прямо по людських кістках ! По газону вже зробили накатану дорогу, попровалювававши пішохідне мощення і повивалювавши поребрики ! А влада не бачить, бо зайнята ремонтом проспекту Волі ! Де муніціпали ? Є господар в місті ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus