USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

У центрі Луцька серед білого дня побили та пограбували чоловіка: грабіжника покарали умовно

6 Травня 2023 19:29
Лучанину, який вчинив грабіж в центрі міста ще в 2018 році, призначили умовне покарання строком на три роки.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

З матеріалів справи відомо, що 2 липня 2018 року в післяобідню пору лучанин Валентин С. разом із іншою невстановленою особою побив чоловіка та відібрав у нього сумку з грішми. Сума збитків – 9 тисяч 213 гривень. Злочин трапився поблизу піцерії «Соло» на проспекті Волі.

Через тиждень обвинувачений разом з іншою особою під час конфлікту побили чоловіка, завдавши легких тілесних ушкоджень.

У суді Валентин С. відмовився давати показання з приводу грабежу. Щодо хуліганства, то лучанин не погодився з кваліфікацією, мовляв, хуліганських дій не вчиняв. Водночас не заперечив, що під час конфлікту наніс потерпілому тілесні ушкодження.

Незважаючи на таку позицію обвинуваченого, суд дійшов висновку, що докази та показання свідків повністю доводять його вину і в грабежі, і в хуліганстві.

Обираючи покарання, суд врахував значний проміжок часу після вчинення злочинів, під час якого лучанин до кримінальної відповідальності не притягувався, а також думку потерпілих, які на призначенні суворого покарання не наполягали. Замість п’яти років за ґратами злочинець отримав три роки іспитового терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 6 Травня 2023 19:46
за грабіж умовний ?...продажні прокурори та судді.
лінивець Показати IP 7 Травня 2023 09:54
згадав статью як три роки дали людині за вкрадену шоколадку з супермаркета і як умовно карають ,,мажорів,, які на лєксусах збивають людей...у мене виникають деякі запитання ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus