USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У центрі Луцька встановлять болард для обмеження руху

4 Жовтня 2019 13:41
У зв’язку з наріканнями лучан на надмірну кількість автомобілів, припаркованих поруч з Театральним майданом біля магазину WineTime та між Палацом культури м. Луцька та Волинським облмуздрамтеатром, днями встановлять болард. Про це на своїй сторінці в мережі написав радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«Вандали виламали обмежуючий стовпчик з боку вулиці Богдана Хмельницького. Це зумовлює ще більшу кількість транспорту в цьому місці. Найближчими днями на його місці буде встановлено болард для того, щоб унеможливити транзитний проїзд транспорту між вулицями Богдана Хмельницького та Градний Узвіз», – наголосив Ігор Поліщук.

Окрім того, додав, що наразі завершується розробка комплексного проекту та кошторису щодо обмеження руху Театральним майданом. Заходи з облаштування засобів обмеження руху згідно з вказаним проектом будуть встановлені протягом жовтня-листопада цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ВВК Показати IP 4 Жовтня 2019 13:51
Вже в старому місті встановили...
MK Показати IP 4 Жовтня 2019 14:28
А комплексний проект для облаштування парковок не потрібно? Тільки обмеження в русі, бо це найпростіше. PS: особисто туди ніколи не заїжджаю, але вважаю, що перед тим як щось обмежувати потрібні альтернативи.
АЯ до MK Показати IP 5 Жовтня 2019 00:59
Громадський транспорт - як така альтернатива?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus