USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька зупинили самочинне будівництво. Відео

24 Листопада 2021 16:45
Фахівці відділу державного архітектурно-будівельного контролю перевірили інформацію щодо проведення незаконних будівельних робіт на вулиці Лесі Українки, 9 в Луцьку.

Про це повідомляють на сайті міської ради.

Йдеться про реконструкцію нежитлового підвального приміщення, з втручанням в несучі конструкції між першим поверхом та підвалом.

Зокрема, власник цих квадратних метрів в бетонній плиті перекриття зробив отвір та встановив металеві сходи, не маючи на це жодних дозвільних документів.

Читати ще: У Луцьку призупинили незаконне будівництво. Міськрада вимагатиме знесення добудови

Зі слів начальника відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради Владислава Троця, чоловік проігнорував ч. 1 статті 34 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», а тому логічно, що об’єкт потрапив під резолюцію «самочинне будівництво» і нині тягне за собою відповідальність згідно закону.
Враховуючи це, відділ ДАБК здійснить перевірку законності виконання будівельних робіт. Наразі усі роботи на вулиці Лесі Українки, 9 зупинено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучани Показати IP 24 Листопада 2021 19:22
А чого ви не діяли так само, коли на вул. Ярощука будинок зносили ?
олег Показати IP 24 Листопада 2021 20:50
А як біля синаготи та костелу голева та чернецький багатоповерхівки побудували то вони не бачать слава україні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus