USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У місті на Волині побудують дорожнє кільце для зменшення швидкості авто при в’їзді у центр

25 Січня 2022 19:25
У Володимирі побудуть дорожнє кільце для зменшення швидкості руху при в’їзді у центральну частину міста.

Про це під час брифінгу 25 січня повідомив голова Володимир-Волинської міської громади Ігор Пальонка.

З його слів, у схемі дорожнього руху, яку розробляла ліцензована фірма і презентація якої відбудеться днями, враховані усі проблемні перехрестя центральної частини міста. Йдеться про проблемний поворот на в’їзді до автостанції, який не регулюється світлофором.

«Є низка заходів, які проектанти рекомендують втілити в життя. Серед них – будівництво кільця, яке буде зменшувати швидкість руху при в’їзді в центр міста, нові світлофори, пішохідні переходи. Коли схему остаточно погодять з патрульною поліцією, будемо поступово все реалізовувати. Але одним з перших і найбільш пріоритетних заходів буде саме будівництво кільця», – значив посадовець.

Вікторія СЕМЕНЮК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus