USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Туреччині під час фестивалю українська парашутистка зірвалася в море. Відео падіння

25 Жовтня 2021 08:45
Під час виступу на XXI Міжнародному фестивалі повітряних ігор «Олюденіз», який проходив у районі Фетхіє провінції Мугла, зірвалася в море українська парашутистка.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Haberler.

«Українка здійснювала одиночний стрибок із 1700-метрової висоти, з гори Бабадаг, коли її парашут з невизначеної причини впав у море під час спуску», – повідомляє видання.
Українку доправили до лікарні у Фетхіє. Про стан її здоров’я не повідомляється.
Згодом телеканал TRT Haber повідомив про зіткнення та падіння трьох турецьких парашутистів.

«Три парашутисти на двох парашутах, які здійснювали стрибки з гори Бабадаг, зіткнулися в повітрі та впали в море», – повідомляє телеканал.

Стрибки здійснювалися з висоти 1500 метрів. Постраждалих витягнули з води на катери командування берегової охорони та доправили до лікарні. Один з парашутистів перебуває у важкому стані, загрози життю двом іншим немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus