USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Туреччині затримали 51 ймовірного бойовика ІДІЛ

25 Травня 2018 21:55
Турецька поліція повідомила про затримання 51 ймовірного бойовика "Ісламської держави" в ході кількох рейдів у Стамбулі.

Про це інформує Європейська Правда з посиланням на агентство Associated Press.

Поліцейське управління Стамбула повідомило в п'ятницю, що підрозділи по боротьбі з тероризмом здійснили рейди в 16 різних точках міста, затримавши підозрюваних, яких поліція назвала "іноземними бійцями".

Всі затримані були іноземними громадянами, йдеться в заяві. Країни їхнього походження не називаються.

Підозрювані або вже відвідали, або планували вирушити в "зони конфлікту", повідомляється в заяві. Під "зонами конфлікту" вірогідно маються на увазі Сирія або Ірак.

Туреччина пережила низку смертоносних нападів, відповідальність за які взяло на себе терористичне угруповання "Ісламська держава". Зокрема, в результаті нападу у новорічну ніч у нічному клубі в Стамбулі на початку 2017 року загинули 39 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus