USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку Порошенко вибив телефон з рук блогера, який намагався з ним поговорити. Відео

18 Січня 2019 16:17
У мережі оприлюднили ролик, на якому видно, як президент України Петро Порошенко вибив мобільний телефон з рук блогера, котрий намагався його зняти на відео. Відомо, що стався цей інцидент під час візиту Порошенка до Луцька.

Про це пише портал znaj.ua.

На відео видно, що гаранта з усіх боків оточили охоронці, він паралельно фотографується із присутніми на вулиці. В якийсь момент до нього підходить чоловік, котрий хотів щось запитати і показати відповідь президент на відео, згодом Порошенко різко вибиває смартфон.

За словами очевидців, практично одразу після цього поліція перевірила вміст рюкзака власника смартфона, однак нічого «підозрілого» копи не знайшли.

Коли ж вони спробували з’ясувати особу чоловіка, він представився героєм роману Льва Толстого «Анна Кареніна» Олексієм Вронським. Після безуспішних пошуків його імені в базі даних один з правоохоронців назвав чоловіка «провокатором і російським сепаратистом».
Нагадаємо, у рамках передвиборчого «Томос-туру» Порошенко прибув у Луцьк 15 січня. Сотні людей за розпорядженням голови Волинської ОДА Олександра Савченка звезли з районів області, аби забезпечити масовку з потрібних людей президенту. Пасажирські автобуси, у тому числі шкільні, з людьми з різних районів області з’їхалися до обласного центру перед приїздом Порошенка. Аби приховати цей факт, людей висаджували не в центрі міста, де була запланована зустріч із гарантом, а на вулицях Набережній та Шевченка.

Президент запізнювався – його борт приземлився на військовому аеродромі лише в 11.50, однак за 25 хвилин Порошенко прибув у центр міста, де окремі лучани зустріли його з плакатами-запитаннями з прізвищами людей, пов’язаних з резонансними корупційними скандалами та вбивствами в Україні.

Також, незважаючи на попередню акредитацію, одного з журналістів Інформаційного агентства Волинські Новини та журналістів ТРК «Аверс» не пустили в зал, пояснивши це тим, що їх буцімто немає у списках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Петро Показати IP 18 Січня 2019 16:19
Ще і по лобові потрібно було надавати.
21 Показати IP 18 Січня 2019 16:23
та ви вже заї?%;ли з тим Порошенком. Хай їздить та нікому не потрібна алкашина
Вітя земляк Показати IP 18 Січня 2019 18:18
ну новина...що небудь...
гиги Показати IP 18 Січня 2019 18:20
не вибив, а відсторонив. знов "журналіста" "згвалтували"))))
скептик Показати IP 18 Січня 2019 21:13
ты как челобитную царю подаешь !!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus