USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Хокейний клуб «Спарта» отримав фінансову підтримку

27 Серпня 2015 16:47
Відроджувати хокей розпочали в обласному центрі Волині. Зокрема громадська організація «Хокейний клуб «Спарта» отримає на підтримку 250 тисяч гривень.

Про це йшлося під час 77-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 27-го серпня.

На розгляд обранців громади депутатська група «Новий Луцьк» підготувала відповідне рішення «Про співфінансування видатків на розвиток хокею в місті Луцьку».

«Це питання обговорили на всіх комісіях. Я вважаю, що це та галузь, яка потребує фінансування, адже там наші діти, які славлять Луцьк. На жаль, спорт, зокрема дитячий, сьогодні в Україні на плечах батьків. А сума, про яку йдеться – відносно невелика. Окрім того, є співфінансування з обласного бюджету. Наголошу на тому, якщо ми зараз не виділимо коштів, то і не буде коштів з облбюджету», - розповів Андрій Осіпов.

Депутати ухвалили фінансування хокейного клубу майже одностайно.

Зауважимо, що кошти обласного бюджету – 150 тисяч гривень мають надійти цього року. Для цього з міського бюджету виділять 5 тисяч гривень у 2015-му році й інша сума коштів - 95 тисяч гривень дадуть спортсменам у новому, 2016 році.

Нагадаємо, свого часу Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» долучався до фінансування роботи клубу і виділяв кошти на проведення змагань.

Окрім того, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що в місті днями відкрили один із 26 запланованих майданчиків для занять вуличним спортом «Street Workout», облаштованих згідно з результатами конкурсу, оголошеного Фондом Ігоря Палиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хокейний клуб "Спарт Показати IP 27 Серпня 2015 22:03
Хокейний клуб "Спарта" дякує голові обласної державної адміністрації, депутатам обласної ради, а також депутатському корпусу міської ради, зокрема Євгенію Ткачуку і Миколі Ярославовичу Романюку за те, що депутати усіх рівнів лишаються не байдужими до сфери фізичної культури та спорту.
волинь Показати IP 27 Серпня 2015 22:30
схеми вимиву грошей
виборець Показати IP 28 Серпня 2015 04:17
Нехай краще дбають про комунальні заклади фізичної культури та спорту а не про Громадьські об єднання , які збирають кошти з батьків за заняття.......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus