USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У вбивстві 7-річної дівчинки на Херсонщині підозрюють 52-річного чоловіка, його арештували

14 Березня 2021 20:51
У вбивстві 7-річної Марії Борисової на Херсонщині підозрюють 52-річного чоловіка, його взяли під варту.

Про це у Facebook повідомила начальник департаменту захисту дітей та протидії насильству Юлія Усенко, передає УНІАН.

«Сьогодні взяли під варту 52-річного підозрюваного у вбивстві 7-річної дівчинки у Херсонській області», – написала вона.

Омбудсмен нагадала, що дитину шукали чотири доби. За її даними, весь цей час після вчинення вбивства чоловік ховав тіло, а потім відніс до місця, де вже проходили пошуки.

«Завдяки злагодженим діям поліції та ювенальних прокурорів Херсонщини підозрюваного встановлено по «гарячих слідах» – через дві доби після виявлення тіла дитини», – зазначила Усенко.

Нагадаємо, 7-річна школярка Марія Борисова зникла 7 березня в селі Щасливе Олешківського району Херсонської області.

Те, що дитини довго немає, помітила мати в неділю ввечері. Спочатку батьки шукали дитину самостійно, а потім звернулися до поліції. До пошуків залучили кінологів і волонтерські загони.

Правоохоронці розглядали кілька версій події. Вони не виключали, що дівчинка могла сама втекти з дому і що її могли викрасти.

За розповідями селян, востаннє вони бачили дівчинку 7 березня. Як розказали діти, які з нею гралися, вона нібито могла піти на зупинку, щоб зустріти батька, адже чекала від нього на подарунок до 8 березня.

Удень 11 березня під час повторного огляду території села поліцейські виявили тіло зниклої дівчинки.

У поліції Херсонської області повідомили, що на тілі дівчинки виявлені тілесні ушкодження в області статевих органів, що може свідчити про те, що «малолітня стала жертвою статевого злочину».

У суботу, 13 березня, у селі Щасливе Херсонської області попрощалися із 7-річною Марійкою Борисовою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Просто Показати IP 14 Березня 2021 22:59
А якщо він вени собі перерізав,лише через те що розумів,що ранішесудимий і підозри впадуть саме на нього Я нікого не оправдовую,але чомусь здається,що вбивцю призначили,ще вчора говорили про кілька підозрюваних,і що необхідно чекати експертизи.а сьогодні вже без експертизи знають Занадто багато білих плям у цій справі,занадто мало інформації,і занадто велика недовіра методам роботи і визначення винуватих
Логічно до Просто Показати IP 15 Березня 2021 07:13
Якогось мажора відмазують?
Анонім до Просто Показати IP 15 Березня 2021 11:58
Для того робили аналіз ДНК 6 підозрювальних. Серед яких, цей 62 літній , який уже раз сидів за згвалтування. Треба чекати експертизу.
повій Показати IP 15 Березня 2021 06:16
Дозвольте нарешті будинки розпусти.Зніміть нарешті напругу чоловічої статі.
Анонім до повій Показати IP 15 Березня 2021 10:04
Старому пердуну не було з ким зняти напругу і він поліз на мале дитя??? Вбив теж через напругу?...Каструвати вас всіх покидьків і нищебродів, які , щоб "зняти " напругу не можуть знайти гроші на повію. Нема грошей на повію - права рука в поміч, життя дитині нащо ламати??? Вам таким героям яйця відрізати треба і батькам вашим скормити, за те, що мерзоту таку виховали і виростили. Бідна дитина... Співчуття рідним і батькам і царства небесного маленькому анголятку...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus