USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Великій Британії виявили ще 30 випадків тромбозу після AstraZeneca

2 Квітня 2021 09:51
Британський регулятор підтвердив ще 30 випадків утворення тромбів після щеплення вакциною від коронавірусу AstraZeneca.

Про це пише УНІАН з посиланням на Reuters.

У четвер зареєстрували ще 22 повідомлення про тромбоз церебральних венозних синусів головного мозку і ще 8 інших випадків згортання, пов’язаних з низьким рівнем тромбоцитів з 18,1 мільйона введених доз.

Агентство з регулювання лікзасобів і товарів медичного призначення заявило, що не отримувало таких повідомлень про утворення кров’яних згустків після застосування вакцини BioNTech SE і Pfizer Inc.

При цьому експерти досі вважають, що переваги вакцини у запобіганні коронавірусу перевищують будь-який можливий ризик утворення тромбів.

Раніше влада Німеччини вирішили не вакцинувати громадян, молодших за 60 років вакциною AstraZeneca, вже перейменованої в Vaxzevria. Рішення вступило в силу з 31 березня.

Влада Данії на два тижні призупинила вакцинацію від COVID-19 препаратом AstraZeneca, причиною стало утворення тромбів у щеплених. Також вакцинацію препаратом AstraZeneca призупинила Канада.

З метою безпеки припинили використовувати препарат Норвегія, Італія та Ісландія. EMA вважає, що використання вакцини можна продовжувати.

Таїланд призупинив вакцинацію препаратом AstraZeneca через інформацію про тромби. У МОЗ країни відзначили, що їхня партія вакцин AstraZeneca відрізняється від європейської.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хвиля Показати IP 2 Квітня 2021 13:49
Нам не буде нічого, бо їмо сало. По телевізору казали, шо то пропаганда росіянська. Нема ніяких ускладнень.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus