USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Війниці почали ремонтувати дорогу до Локачів

23 Жовтня 2021 21:14
Дорогу протяжністю майже 6 км, яка з’єднує Локачі із автошляхом, що веде на Володимир-Волинський, не бачила капітального ремонту більше 30 років, кажуть місцеві мешканці.

«Питання цієї дороги уже давно наболіло. Свого часу були виділені кошти з бюджету Локачинської районної ради на проєктну документацію, проте грошей на сам ремонт тоді не було. Зараз завдяки нашому народному депутату Вячеславу Рубльову ця проблема зрушилася з місця і ремонт розпочався, – каже староста Війницького старостинського округу Євген Шозда. – Те, що тут буде нова дорога, оживить наші селах, адже це і розвиток інфраструктури, і розвиток сіл. Ми дуже раді, що дорога буде».

Люди в захваті від того, якими темпами йде ремонт. Кажуть, що тиждень тому тільки зняли старий асфальт, а сьогодні уже поклали новий.

«Ця дорога була в жахливому стані, – констатує голова Затурцівської громади Юрій Ковальчук. – Тут раніше робили тільки ямковий ремонт, який не витримував жодної критики».

У проєкті ремонту, який вартує 90 млн грн, передбачено не тільки нове асфальтно-бетонне покриття, але також освітлення населених пунктів, тротуари та захисне огородження.

За словами начальника служби автомобільних доріг області Анатолія Посполітака, впродовж автошляху роботи відбуваються на трьох етапах: фрезерування, укладання щебеневого покриття та, безпосередньо, вкладання першого шару асфальтно-бетонної суміші.

«Це довгоочікуваний ремонт для усіх мешканців Локачинщини. Я щиро вдячний Міністру інфраструктури Олександру Кубракову за те, що чує прохання і проблеми виборців 20-го округу та начальнику служби автомобільних доріг області Анатолію Посполітаку за оперативність роботи, – зазначив Вячеслав Рубльов. – Додам, що ремонт цієї дороги – це те, що ми з командою обіцяли втілити і зараз не словом, а ділом доводимо результативність своєї роботи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Школяр Показати IP 24 Жовтня 2021 08:43
Асфальт кладуть по узбіччю, яке не має під собою твердого укріплення! Скільки воно витримає великовагових автівок! Брак нашвидкоруч!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus