USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У волинському університеті атестували першого лікаря-інтерна

24 Січня 2023 15:56
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки сьогодні атестували першого лікаря-інтерна.

Про це під час прес-конференції за підсумками трьох рокі на посаді повідомив ректор ВНУ Анатолій Цьось.

Він наголосив, що у пріоритеті діяльності університету – розвиток спеціальності «Медицина».

«За цих три роки дуже багато зроблено. Сьогодні я брав участь в роботі атестаційної комісії. У нас є ліцензована інтернатура, тож ми сьогодні атестували першого інтерна, який закінчив ВНУ», – повідомив Анатолій Цьось.

Також ректор висловив переконання, що цей рік буде роком медичного факультету, адже університет має великі плани щодо розвитку факультету.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
потенційний пацієнт Показати IP 24 Січня 2023 16:52
Матір Божа, Свята Богородице, врятуй мене від таких "лікарів"..
Анонім до потенційний пацієнт Показати IP 24 Січня 2023 18:44
100% !! Це зомбі, всі в масках..
волинянка Показати IP 24 Січня 2023 17:37
На наших депутатах спочатку стажуйтеся
лінивець Показати IP 24 Січня 2023 20:10
Скоро ВНУ почне не тільки лікарів випускати-будуть ще дипломовані космонавти, водолази, капітани підводних човнів, патологоанатоми...можна навіть заочно або стаціонар :)))))
обдурений Показати IP 26 Січня 2023 07:54
Цікаво, де той інтер взявся і де він навчався? Під медичний хвакультет у фізиків та математиків забрали весь третій поверх лабораторного корпусу у 2020 році. Розбомбили всі лабораторії. Три роки так все і стоїть. То де вони готують майбутніх цилітелів? До слова, фоточка прикріплена до новини теж трирічної прострочки. На ній медиків 4 студента, все інше бутафорія.
Філадельфійський екс Показати IP 26 Січня 2023 12:55
Кому і що сказати він знає наперед, Бо якість освіти - його приорітет. Анонсами дивує, у справах - вінегрет, Бо якість освіти - його приорітет. В наступництві старого його менталітет, Бо якість освіти - його приорітет. Успішних науковців зливає в туалет, Бо якість освіти - його приорітет. Проблеми він фарбує у колір фіолет, Бо якість освіти - його приорітет. Далекоглядний ректор - ні джокер, ні валет, Бо якість освіти - його приорітет. Любіть, не ображайте і присвятіть сонет, Бо якість освіти - його приорітет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus