USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Володимирі дитина-сирота отримала ключі від власної квартири

18 Травня 2021 19:08
22-річний володимирчанин Андрій Кулик отримав від міського голови міста ключі від власної квартири.

Про це повідомляють на сторінці Володимир-Волинської міської територіальної громади у Фейсбуці.

Юнак перебував у черзі на отримання житла як особа-сирота та отримав довгоочікувану нерухомість відповідно до державної програми забезпечення житлом дітей-сиріт.

«Це радісна новина для нашої громади, адже перипетії з придбанням даного житла тривали упродовж кількох місяців і сьогодні приємно нарешті вручити ключі від квартири дитині з числа сиріт, яка особливо цього потребує. В майбутньому будемо продовжувати працювати по цій програмі, аби діти, які мають право на житло, могли ним скористатись. Адже власне помешкання – це важлива складова комфортного життя», – зазначив міський голова Ігор Пальонка.
Однокімнатну квартиру на вулиці Поліської Січі було придбано за кошти державної субвенції. Пошуком, придбанням та оформленням усіх документів займався Володимир-Волинський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в особі директора Вікторії Юхимюк. Квартиру придбали після складеного акту обстеження та засідань кількох комісій.

У придбаному для дитини-сироти помешканні є уся необхідна побутова техніка та добротні меблі, тож уже невдовзі Андрій Кулик зможе відсвяткувати новосілля у власній квартирі, покинувши стіни Волинського обласного соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, де він проживав до цього часу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus