USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Луцький сирота знову повернеться у халабуду

12 Лютого 2016 10:30
Луцький сирота, який працює двірником і жив у халабуді, знову планує туди повернутися. Термін його перебування в готелі, де оплатили місце волиняни, закінчується 19-го лютого.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало історію про Тараса Врублевського, який, наче мауглі по-луцьки, облаштував домівку з підручних матеріалів у заростях біля мосту на вулиці Ківерцівській в обласному центрі. До таких методів вдався хлопець, коли платити за комунальні послуги й оренду помешкання стало неможливо. Такі його дії назвали незаконними й приїхали під вікна з важкою технікою.

Втім, після розголосу у ЗМІ, на нього перестали тиснути комунальники, владці міста теж звернути увагу, а не байдужі люди почали допомагати.

Зокрема хлопцю запропонували тимчасове житло в готелі.

У коментар ІА Волинські Новини він розповідає, що йому пообіцяли дати квартиру, але коли це станеться, не сказали.

«Спочатку мені запропонували тимчасове службове помешкання на вулиці Драгоманова, будинок № 2. Це напівпідвальне двокімнатне приміщення. Але там воно у дуже жахливому стані, стіни та стеля розвалюються й потрібно дуже багато грошей, щоб навести там лад. Я подумав, що коли погоджуся, то вони про мене зовсім забудуть й потім, якщо зміню роботу, то знов лишуся на вулиці – тому й відмовився.

Як працівники Луцької міської ради побачили, що я відмовився, то запропонували ту ж квартиру, але сказали, що зроблять там ремонт й дадуть мені від виконкому ордер на квартиру від гуртожитку, а також припишуть мене. Звісно, я з радістю погодився, що нарешті матиму свій куточок у цьому світі», – поділився Тарас.

Зауважимо, що за житло в готелі заплатили до 19-го лютого. Тарас додає, що чиновники йому не назвали точної дати, коли він зможе вселитися у свою нову квартиру, тому, говорить, що, найімовірніше, знову повернеться у халабуду, адже більше йому нікуди йти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
рембо Показати IP 12 Лютого 2016 10:52
чого Безпятко - укропівець Ваш не поможе
порада Показати IP 12 Лютого 2016 10:58
Не надувайте презерватив. Міськрада знову заплатить за готель. Квартири ж, як недокурки, на вулиці не валяються. Прийде час і Врублевський буде мати житло. У свій час, коли був зруйнований будинок по Рівненській, його мешканці жили в готелі місяцями. Давайте не будемо з вікна своєї нори дивитися в брудну баюру, а в сонячне небо. А якщо ви такі сльозоточиві, то прихистіть юнака під свою ковдру. А якщо на це не вистачить вашого дешевого гуманізму, то, як сказано в одному з анекдотів, "...лежіть і не п**діть, тату".
Іван Показати IP 12 Лютого 2016 11:01
Хай валить додому звідки прибв у ТЕРНОПІЛЬ.Або знімає квартиру,як ми уся і сам платить.Він хто? Міністр,щоб йому дати житло. Я також не маю житла. Я його знімаю,мені також йти жити у халабуду.Хай іде працювати на німецький завод,як я маю 5 тисяч. Не хоче. Гнати такого хитрого,який хоче взяти на халяву. Таки,Як він без житла пів Луцька.Нам також діяти,як він.Якщо він каліфка,то має пенсію,Ми за такі гроші виживаємо иакож
Анонім до Іван Показати IP 12 Лютого 2016 11:38
відчувається стиль волинського жлоба: мені хр"ново, то сусіду має бути в два рази хр"новіше
Доктор до Іван Показати IP 12 Лютого 2016 12:11
"Я також не маю житла" - вертайся в село, до мами..Він сирота, не має до кого вернутися...Гріх такому заздрити
Хрен собачий до Іван Показати IP 12 Лютого 2016 13:24
Іван...Ти ніби з російської казки про Іванушку-дур...чка. У тебе є батьки десь у селі, які завжди тобі дадуть шматок сала з мішком картоплі. А у цього хлопця немає НІКОГО...Розумієш?..НІКОГО, хто може допомогти хоча би морально, не кажучи вже за матеріально...До речі у свій час я також поневірявся по найманих квартирах близько 10 років, потім вирішив, що так далі жити не можна. Плюнув на все, поїхав в ЕС і заробив собі квартиру. Перші два роки і три місяці сім*ї не бачив і своїх двох дітей, поки не легалізувався та не зробив собі документи і приїхав у відпустку. Якщо хочеш щось мати, завжди потрібно чимось жертвувати. У моєму випадку я пожертвував сім*єю. Зате мої діти живуть у перкрасній теплій новобудові. А тим мабуть з тих полішуків, які постійно ниють і яким завжди хтось винний?...Забудь...Часи СРСР закінчилися. Ніхто тобі нічого не дасть поки сам не заробиш. Ні кум, ні сват, ні брат, ні тим більше держава. :)
Іван до Хрен собачий Показати IP 12 Лютого 2016 14:46
Я якраз з Луцька і сам заробив квартиру ,ніхто мені не дав і не давав,але якщо у мене є батьки і поблизу Луцька, я не полішук,сам не люблю полішуків хитрих,підлих альфаносів і корисливих. Це не означає, що хтось цьому дармоїду повинен давати квартиру. Хай їде за кордон і заробляє .А він не сирота у нього єбатьки,які безтолкові-це його біда. Ну не ми повинні дармоїдам купувати квартири. зась.
Кріс до Іван Показати IP 12 Лютого 2016 14:03
Всі коментарі пронизані добротою, толерантністю, розумінням, співчуттям. Так це риси, які притаманні нам українцям.
Роман Показати IP 12 Лютого 2016 11:28
Хто мені коли квартиру на дві кімнати подарує + з ремонтом. Пашеш, пашеш і дай аби на щось маленьке нашкріб за життя. Це не заздрість хай має.
Читач Показати IP 12 Лютого 2016 12:09
Він нормальний здоровий хлопець,з руками і ногами.Таких як він тисячі,всім дати квартири?Хай працює і знімає квартиру.Живуть по 4-5 в одній квартирі за 400 грн,Так роблять всі немісцеві,або студенти і повірте серед них є також сироти.Нехоче бути як всі,подавай йому квартиру,а ми чим гірші?Я 10 років так живу і не скиглю,чи може мені також побудувати халабуду і пропіаритись авось і квартиру дадуть!
CV до Читач Показати IP 12 Лютого 2016 12:56
Запізнився. Хто перший придумав, то й зазвичай і отримує.
Валентина до CV Показати IP 12 Лютого 2016 14:18
Люди добрі! Чому ми живемо за принципом "Мені погано, а тобі хай буде ще гірще"? Чому ми не живемо за принцопом " Мені погано, а тобі хай буде краще"?
Чоня Показати IP 12 Лютого 2016 14:52
Міська рада пообіцяла- нехай дотримає слово. А то тільки перед виборами всі добренькі.
11 Показати IP 12 Лютого 2016 15:15
що ви обговорюєте! хлопець виховувався в дит буд! і по закону він має право на житло!!!! і ЖИТТЯ! а івани нехай ...дують у село і не тягнуть шкуру зі своіх батьків а пасуть свиней!!!!
До 11 до 11 Показати IP 12 Лютого 2016 16:04
У нього є мати.Який дитбудинок.То,що всі,хто виховувавсяу дитбудинках давати квартири.За чий разхунок.Ти такий добрий, то купи цим голодранцям квартиру.
Іван до 11 Показати IP 12 Лютого 2016 16:07
Ти хитрий, по закону всім голодранцям квартиру,бо його кинула мати-алкашка,Це ти дуй у село, а я живу к 3-кімнатній квартирі,яку сам купив.купи і жий0 а на голодранців ледачих і хритних податки платити не хочу
ВОВК Показати IP 12 Лютого 2016 17:36
Шо з Івана візьмеш? Дурак він і в казці дурак . Ти полішук задрипаний шо по мозгах шо по жизні.. Безграмотний зайда місце твоє за плугом хлопе. А Тарас отримає житло бо має на те ПРАВО.
ірина Показати IP 12 Лютого 2016 20:21
Почитала коменти і диву даюсь?! От цікаво,а де зараз стріляли б гради і т.д. якби всі були такі людяні і благородні???... Людина відрізняється від тварини в першу чергу наявністю моралі і спаівчуття. Подумайте про це...
Жванецький Показати IP 12 Лютого 2016 21:36
а мене в коментарях більше засмутило ваше ставлення до Івана. Має право. І так, доля правди в тому є. але ж ви кинулись як собаки гризти "інакомислячого". такі всі ідеальні ліберало-демократи зробились. в людей зараз така ситуація що без радикальних настроїв ніяк. так, історія хлопця жахлива, не дай Бог, та я не про те. всі такі людяні, благородні. тих 2-3 тисяч так вистачає на всіх...не буде в країні толку. не вмієм думати. вальяжне ставлення до життя також має свою ціну. якщо ж казати про піар, то найбільше пропіарились ті самі журналісти, які чи не першими освітили (ВН - я вас люблю, не подумайте). там переглядами лише новин про хлопця заробили на пару місяців проживання для пацана. і як мій епілог - бізнес роблять на всьому, навіть на таких справді хвилюючих історіях
Іванка Показати IP 12 Лютого 2016 23:48
Іване, ви праві! Досвід показує, що люди діляться на дві категорії: одні беруть ініціативу у свої руки та за будь-що намагаються вижити, здобуваючи успіху своєю працею, розумом, талантом і вони усвідомлюють, що їм ні на кого сподіватися, незалежно від того сироти вони чи ні; інші - будуть вічно паразитувати на співчутті, вимагати чогось від інших, жебрати, експлуатувати своє сирітство, ставши вже дорослими. Досвід також показує, що про милосердя багато говорять ті, хто на справі абсолютно нічого для цього не роблять!
Романюк Показати IP 13 Лютого 2016 00:06
Готель оплатив Народний депута Гузь І.В.Цікавився особисто у готелі.Причому тут міська рада.Далі, цей чувак вже відчуває, що зірку з неба дістав.В готелі не живе, але особисті речі присутні в номері.Для життя є всі умови кухня,чайник,продукти і засоби для гігієни.Здавалось ставай мужиком, самоорганізовуйся і чекай поки вирішиться ситуація по житлу.Так його вже розцяцькали, як дитя.Там він обідає у тьоті якоїсь,там снідає, а на вечерю їде до Дачного де дав тимчасовий прихисток Віктор.Має шикарні умови і вже думка навязується нашо якесь житло:годують, одягають і все на підносі.Але є ще одна сторона він відсталий у розвитку і з його боку зафіксовані напади агресії на свого брата.Тому і матір віддала його до дитбудинку.Висновок.Погоджуйся на те що пропонують бо халява скоро закінчиться.
Нюся Показати IP 14 Лютого 2016 16:01
Шкода хлопця,але в нього заробітна плата 3000 гривень. В нас на роботі двоє дівчат винаймають квартири,а отримують менше.То може їм теж побудувати халупки під мостом.Будемо вірити ,що зимою вони замерзнуть,не вчадіють і з мосту на них нічого не впаде. І буде на 40 ковому молодіжне поселення,,,,,Хто женихів там собі шукатиме ,хто наречених
неважно романю до Нюся Показати IP 15 Лютого 2016 22:32
В нього зарплата насправді мінімальна 1500 гр я сам зним зустрівся івін мені показував розрахунковий листок за січень рахуючи з авансом ітощо написав Романюк увас совісьть не мучить я з ним зустрівся спілкувався і людина розмовляти вміє не так як ви пишете відсталий і він не якої агресії на свого брата немає він свого брата любить пойого розмові видно щолюдина хороша я думаю що відсталий цеви пане ро ........... а обіжати людину яка не вина щойого мати викінала від дитисва в 3 роки тощо він міх розоміти тояк дитина в з роки могла насвого брата нападати ви розомієте що ви пишете та вам гріх затеке а хлопец молодеть як міх так і виживав і не байдужі люди помагають хай їх бох благословить за добрі вчинки і хай лишаються такими надальше бо зарас таких дуже мало

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus