USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

У Володимирі-Волинському капітально відремонтують одну з вулиць

13 Лютого 2021 23:59
У місті Володимир-Волинський запланували капітальний ремонт вулиці Павлова.

Торги на послуги з розроблення проєктно-кошторисної документації на ремонт уже оголосило комунальне підприємство «Полігон» Володимир-Волинської міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 17 лютого.

Очікувана вартість робіт становить 296 тисяч гривень.

Проєкт ремонту має передбачати видалення дерев, корчування пнів;розбирання асфальтобетонних, щебеневих покриттів, бортових каменів;вирівнювання спроєктованого дорожнього покриття;відведення дощових вод; улаштування вирівнювального шару асфальтобетонного покриття; встановлення бетонних бортових каменів; улаштування верхнього асфальтобетонного шару покриття; улаштування покриття тротуарів з бруківки; улаштування з'їздів; ремонт горловин наявних колодязів; влаштування горизонтальної дорожньої розмітки із холодного пластику; встановлення знаків; улаштування вуличного освітлення на оцинкованих опорах; заміна водопроводу на всій ділянці ремонту; облаштування двох зупинок міського транспорту з автопавільйонами.

Серед вимог до учасників торгів – наявність потрібного обладнання, працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, зокрема інженера-проєктувальника, інженера-консультанта та інженера-геодезиста.

Проєктно-кошторисна документація на капітальний ремонт вулиці Павлова у Володимирі-Волинському має бути готова до 1 травня 2021 року. Після цього стане можливим оголошення тендеру на самі роботи.

Нагадаємо, цьогоріч на Волині планують відремонтувати дороги, які перебувають у вкрай жахливому стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus