USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Володимирі-Волинському з 2 червня хочуть запустити громадський транспорт

1 Червня 2020 18:03
Із 2 червня за умови дотримання всіх карантинних вимог у Володимирі-Волинському курсуватимуть маршрутки та автобуси.

Таке рішення прийняли під час міської комісії ТЕБ і НС, під час якої обговорили ситуацію з корона вірусом у Володимирі-Волинському, пише БУГ.

Також рішенням комісії дозволено низку пом’якшень карантину на території міста. Це проведення спортивних заходів без глядачів, релігійних заходів за умови перебування не більше однієї особи на 10 квадратних метрах, нерегулярні та регулярні перевезення пасажирів в кількості місць для сидіння, роботу спортивних залів і фітнес центрів, занять у групах в закладах освіти.

Але відзначили, незважаючи на те, що прийняли послаблення, не виключено, що заходи стануть згодом жорсткіші, адже за вихідні у місті зросла кількість хворих на коронавірус, а також є проблема з вчасним проведенням ПЛР-досліджень в області.

Відтак за добу в області можуть дати результат тільки по 150 відібраних аналізах. У місті та районі, як зазначив санітарний лікар Валерій Онищук, є багато відібраних аналізів по яких ще немає заключень. Їх більше 250.

Як відзначив Віктор Фіщук, начальник управління ЖКГ та будівництва, управлінням були розроблені пропозиції по відновленню курсування громадського транспорту.

«Пропонуємо зібрати власників транспортних засобів і проговорити вимоги: в першу чергу, масковий режим, перевезення тільки сидячих місць, температурний скринінг, ізоляція водія від пасажира. Кожен рейс – дезінфекція», – сказав Фіщук.

Як розповіли під час засідання, відкриття дитячих садочків поки не на часі. До цього питання повернуться після Трійці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus