USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Володимирі з гуртожитка агротехнічного коледжу хочуть зробити повноцінне соціальне житло

13 Серпня 2022 10:53
У Володимирі планують відремонтувати ще один об’єкт під соціальне житло.

Днями міський голова Ігор Пальонка спільно з народним депутатом Ігорем Гузем оглянули приміщення гуртожитку агротехнічного коледжу, повідомляє Володимирська міська рада.

Під час війни кожна громада зіштовхнулася з новими викликами, на які потрібно було швидко реагувати, в тому числі і щодо розміщення ВПО та забезпечення їх усім необхідним.

Вимушені переселенці були поселені у гуртожитках навчальних закладів громади. В умовах відновлення навчального процесу в очній формі та повернення студентів у гуртожитки виникне необхідність додаткових місць для проживання.

Гуртожиток, який не використовували за призначенням уже більш як 10 років, за умови капітального ремонту може стати хорошим варіантом соціального житла та житла для внутрішньо переміщених осіб.

«З початком повномасштабного вторгнення зі сторони росії Володимирська громада зіштовхнулася з новими реаліями життя, які диктує війна. Звісно, обсяг роботи чималий. Але мова йде не лише про внутрішньо переміщених осіб, а й про мешканців нашої громади: приміром, таке соціальне житло в перспективі може бути надане медикам, військовим, дітям-сиротам та іншим», – зазначив міський голова.

Народний депутат України Ігор Гузь запевнив, що візьме участь у розв’язанні цього питання, оскільки розпорядником цього майна наразі є Міністерство освіти і науки України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus