USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Ковельські медики отримали соціальне житло

31 Грудня 2015 18:40
Ковельські медики напередодні Нового року отримали ключі від помешкань, у які новосели матимуть змогу переїхати уже в перші дні 2016 року.

Про це повідомили на сайті Ковельської міськради.

Вперше за десятки років працівники галузі охорони здоров’я Ковеля отримали службове житло. Це стало можливим завдяки реконструкції приміщення молочної кухні на вулиці Мічуріна, 2. Тут обладнано 8 кімнат: здійснили реконструкцію, замінили вікна, облаштували кухні та санвузли. Загалом 18 лікарів та медсестер отримали свої помешкання.

Разом із батьками тут проживатимуть і двоє немовлят. На реконструкцію та благоустрій території з міського бюджету виділили понад 600 тисяч гривень.

Головний лікар МТМО Олег Самчук зауважив, що медичне об’єднання також долучилося до облаштування житла для своїх працівників та використало 300 тисяч гривень власних коштів.

Головний лікар розповів, що чимало працівників МТМО, серед них - сироти та приїжджі, які десятки років винаймали житло.

З його слів, це спеціалісти, які щодня рятують людям життя та допомагають зберегти здоров’я. Вони, як ніхто інший, варті достойних умов проживання.

Є пропозиції від керівництва лікарні на наступний фінансовий рік. Тож є перспектива, що у 2016 році соціальне житло отримають ще кілька медиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus