USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Володимирі за 240 млн відремонтують спортивний ліцей. Фото

20 Лютого 2022 10:50
Департамент інфраструктури Волинської обласної державної адміністрації оголосив тендер на реконструкцію ліцею «Центр освіти», що на вулиці Берегового, 1 у Володимирі.

Торги тривають на сайті державних закупівель Prozorro. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 30 березня, аукціон запланований на 5 травня.

Очікувана вартість реконструкції ліцею становить 241,25 мільйона гривень. Роботи хочуть провести за кошти державного та місцевого бюджетів.

Відповідно до тендерної документації, реконструкція навчального закладу у Володимирі включатиме ремонт будівлі (площа – 2296 кв. м), реконструкцію ангару з критим футбольним полем (490 кв. м), ремонт гуртожитку (2303 кв. м), будівництво нової будівлі гуртожитку (3670 кв. м), ремонт залу боксу (311 кв. м), ремонт харчоблоку (1342 кв. м), облаштування тренажерного майданчика (699 кв. м), облаштування баскетбольно-волейбольного майданчика з гумовим покриттям (436 кв. м), влаштування бігових доріжок із гумовим покриттям (800 кв. м), облаштування двох футбольних полів (по 6000 кв. м) і малого футбольного поля зі штучним покриттям (800 кв. м).

Проєкт передбачає, зокрема, проведення повного енергоаудиту всієї бази, розробку енергоефективної фасадної системи в усіх будівлях ліцею, заміну всіх мереж водопостачання, водовідведення, електропостачання, заміну всіх покрівель на будівлях центру з урахуванням енергоефективності, огородження ліцею, влаштування прохідної системи за перепустками, влаштування системи відеонагляду, благоустрій, демонтаж всіх аварійний споруд на території ліцею, облаштування тренувальних, баскетбольно-волейбольних, тренажерних, мультифункціональних майданчиків зі штучним покриттям та футбольних полів, влаштування системи внутрішнього та зовнішнього пожежогасіння, будівництво зали вільної боротьби, забезпечення озеленення та поливу території, зокрема поливу поля з натуральною травою, облаштування пожежної водойми зі станцією підкачки води та заходи щодо забезпечення інклюзивного доступу.
Візуалізація проєкту реконструкції ліцею
Візуалізація проєкту реконструкції ліцею
Усі роботи хочуть закінчити до 31 грудня 2023 року. Гарантійний термін експлуатації ліцею після завершення реконструкції становитиме 10 років.

Відзначимо, «Центр освіти» у Володимирі переформатовують у профільний спортивний ліцей. На базі навчального закладу функціонує спортивне відділення з підготовки атлетів чотирьох видів спорту.

Читати ще: У Луцьку за 500 млн модернізують три спортивні школи. Якими вони стануть

Нагадаємо, у держбюджеті 2022 року на розвиток спортивної інфраструктури передбачено 2,7 мільярда гривень. Аби отримати кошти цієї субвенції, в області розпочали підготовку проєктно-кошторисної документації на реконструкцію кількох об’єктів.

Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що департамент інфраструктури Волинської обласної державної адміністрації оголосив тендери на два спортивні об’єкти в Любешеві. У місті планують нове будівництво спортивного комплексу та реконструкцію стадіону «Колос».

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus