USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У ліцеї Володимира відремонтували їдальню

27 Листопада 2023 20:40
Починаючи з минулого тижня, учні ліцею №1 у Володимирі отримують гаряче харчування в оновленій після капітального ремонту їдальні. 27 листопада міський голова Ігор Пальонка оглянув відремонтований об’єкт, на який з бюджету громади було виділено 1,9 мільйона гривень.

Про це інформують у Володимирській міській раді.

Упродовж кількох місяців працівники підрядної організації, що виграла тендер, замінили в їдальні проводку для нового освітлення, виконали ремонт стін, стелі, здійснили підведення каналізації, а також монтаж вентиляції.

У межах проєкту капітального ремонту харчоблока також були встановлені рукомийники та закуплені нові меблі, які вдало доповнюють інтер’єр приміщення, декорованого у сіро-жовтих відтінках.

Завдяки участі нашої громади у проєкті USAID «ГОВЕРЛА» ліцей №1 отримав чудовий подарунок у вигляді необхідного для харчоблока обладнання, а саме: холодильну та морозильну шафи, пральну та сушильну машини, посудомийну та підлогомийну машини, лінії роздачі, які зберігають страви теплими (марміти для перших та других страв), вітрину кондитерську та прилавок для столового наряддя, плиту електричну та пароконвекційну піч, шафи гардеробні, смітники, каструлі і посуд. Загальна вартість усіх цих речей – близько 800 тисяч гривень.
Читати ще: Для здоров’я школярів: у луцькому ліцеї облаштували новітню систему очищення води

Нині на кожній перерві у їдальні ліцею №1 гамірно від дитячого гомону – хтось поспішає до оновленого харчоблока, аби скуштувати гарячий обід, а хтось, щоб придбати перекус у буфеті. Щодня тут отримують харчування близько двох сотень учнів, для яких новим є не лише приміщення їдальні, а і меню, складене відповідно до рекомендацій МОЗ.

«Діти повинні не просто прийти в їдальню, аби похарчуватися, а й отримати задоволення від того, що вони приймають їжу. Упевнений, що у таких умовах шкільні страви смакуватимуть учням значно краще», – зазначив міський голова Ігор Пальонка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus