USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Володимирській громаді запрацювала нова гілка водопроводу

3 Лютого 2023 21:07
У селі Заріччя запрацювала нова гілка водопроводу. «Володимирводоканал» завершив роботи по приєднанню мешканців вулиці Лобачинської до нової мережі водогону.

Про це повідомляє пресслужба підприємства.

Як попередньо зазначалось, протяжність труб діаметром 110, 75 та 63 мм, прокладених у рамках реконструкції водопроводу, що веде до очисних споруд, становить 2,4 км. Новий водогін, який з часом буде під’єднано до очисних споруд, дозволить забезпечити централізованим водопостачанням та якісною питною водою жителів вищеназваної вулиці.

Це один з наймасштабніших проєктів, реалізований силами КП «Володимирводоканал» упродовж кількох місяців. Попередній вдалося втілити по вулиці Роксолани, замінивши 300 метрів зношених мереж на нові, тим самим ліквідувавши проблему з частими поривами.

Задля виконання цих робіт була сформована бригада з висококваліфікованих фахівців, яка швидко та якісно справилась із поставленим завданням.

Міська влада виділила кошти на придбання спецтехніки, якої не вистачало підприємству, та на необхідні матеріали.

«Володимирводоканал» надалі продовжуватиме втілювати проєкти, пов’язані з будівництвом та капітальними ремонтами водогонів. Вже у цьому році планується прокладання нового водопроводу у районі скотофуражного ринку, де є проблема з тиском подачі води.

Таким чином, відбувається оновлення водопровідної системи міста, яка будувалася 50-60 років тому, та є застарілою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus