USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У волинянки, яка самотужки виховує трьох дітей, горів будинок. Необхідна допомога

24 Січня 2022 17:18
У селі Низкиничі Нововолинської громади в будинку багатодітної сім’ї пожежа знищила дах. Волинянці та її трьом дітям потрібна фінансова допомога для відновлення помешкання.

Пожежа виникла 20 січня о 21:54 по вулиці Незалежності. Рятувальники попередньо встановили, що ймовірна причина пожежі – підпал, пише Буг.

У будинку мешкає Марія Пилипюк, її мама та діти: 4-річний хлопчик з інвалідністю, двоє дівчаток 9-ти та 14-ти років.

Марія розповіла, що під час пожежі вона була в гостях у Нововолинську. Вдома старша донька вчила уроки, а бабуся з двома меншими дітьми спали.

Дівчинка почула, як тріщить шифер та побачила дим, тож розбудила всіх і вони вибігли на вулицю.

«Мені подзвонила донька і каже: горить будинок. Я одразу набрала 101 та зупинила на вулиці машину, щоб мене відвезли додому. На щастя, хтось з села раніше помітив полум’я і викликав рятувальників», – сказала Марія.
Жінка вважає, що підпал вчинив її колишній співмешканець, вона з ним розійшлась, але чоловік не дає їй спокою. У вечір пожежі, каже жінка, він також приходив, намагався з нею поговорити, але вона не захотіла.

Займання виникло на горищі, де немає електромережі. Там знаходилися речі. У поліції чоловіка перевіряли, кажуть, що в нього є алібі.

Зараз жінка з мамою живе в літній кухні, а дітей взяли до себе сусіди. Односельці, друзі та небайдужі люди допомагають багатодітній родині відновлювати будинок.
Загалом на відновлення потрібно близько 50 тисяч гривень. Жінка працює в садочку, тож таких коштів у них немає.

Усіх, хто має змогу, закликають допомогти сім’ї:

Картка ПриватБанку: 5168 7574 0571 0031 – Пилипюк Марія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus