USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У волинянина вилучили патрони та детонатори до вибухових пристроїв

1 Листопада 2019 16:59
Під час санкціонованого судом обшуку в оселі 35-річного мешканця селища Іваничі правоохоронці вилучили набої та детонатори до вибухових пристроїв.

Усе це волинянин зберігав без передбаченого законом дозволу, повідомляє пресслужба прокуратури області.

Нині вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 263 КК України, та про обрання йому запобіжного заходу.

Крім того, щодо цього ж чоловіка у суді перебуває кримінальне провадження про вчинення ним наркозлочинів – незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту таблеток з вмістом наркотичного засобу – бупренорфіну, а також незаконного придбання і зберігання канабісу.

Санкцією ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України за незаконне придбання й зберігання бойових припасів та вибухових речовин передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus