USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Волиньраді не схотіли облаштувати галерею портретів голів облради

13 Вересня 2018 17:06
Звернення щодо встановлення галереї портретів усіх голів облради у холі будівлі не отримало підтримки членів профільної комісії.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією 13 вересня.

Члени комісії розглянули звернення Волинського обласного осередку Асоціації народних депутатів України. Звернення стосувалося ініціативи встановлення галереї портретів усіх голів Волинської облради у холі будівлі.

Голова комісії Анатолій Вітів зауважив, що виступає проти такої ініціативи, тому що, мовляв, були такі голови облради, які служили Партії регіонів. Його підтримав член комісії Костянтин Зінкевич. Отже, комісія рекомендувала не підтримувати звернення.

Нагадаємо, питання порушував ще три роки тому голова Волинського обласного осередку асоціації народних депутатів України Андрій Бондарчук. Тоді він подавав цю пропозицію, не маючи на увазі політичного забарвлення, наголосивши, що самоврядування є виявом голосу народу. З його слів, пересічний громадянин практично нічого не знає про історію волинського самоврядування, а через одне скликання обласної ради усі забувають про попереднє. Однак депутати не вважали доцільним вносити питання на розгляд під час сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Художник Показати IP 13 Вересня 2018 18:30
Жах! Уявляєте, як би в тій галереї висіли пики Войтовича, Дмитрука... Таку галерею можна влаштувати лише в закинутій міській вбиральні.
123 Показати IP 13 Вересня 2018 18:54
Нафіг треба. Як при совку дошка пошани.
срамота Показати IP 13 Вересня 2018 18:55
стыдятся друг дружки, а в одном корыте кушали...)
облрада Показати IP 13 Вересня 2018 19:21
Просто декого з комісії завидки беруть, що вони ніколи не були б у тій галереї, бо нічого корисного для області ніколи не робили і не зроБлять!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus