USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Волинській громаді стартував молодіжний проєкт «Імпульс»

15 Лютого 2024 10:39
13 лютого у Володимир-Волинській міській територіальній громаді стартував молодіжний проєкт «Імпульс», спрямований на активізацію молодіжної роботи, підготовку молоді до участі у суспільному житті та громадській діяльності.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Презентація проєкту відбулась за участі менторів, представників молодіжної спільноти громади та працівників виконавчого комітету Володимирської міської ради. Крім того, на першій зустрічі представники проєкту вивчили потреби молоді та здійснили оцінку запитів, щоб надалі сформувати чіткі та дієві рекомендації з подолання конкретних викликів, які виникають у молодіжній політиці.

«Імпульс» створить можливості для більш ґрунтовної роботи з молоддю, що допоможе розкрити її потенціал та якісно інтегрувати її в життя громади. Адже без відкритості та енергії молодих людей неможливо побудувати прогресивне, справедливе та динамічне суспільство.
Читати ще: Волиняни пройшли тренінг допомоги молоді при психологічних травмах

Роботу проєкту спрямовано на те, щоб забезпечити активну участь молоді в управлінських процесах та зробити їхні голоси якомога гучнішими.

Одним із пріоритетів програми є проходження базового тренінгу «Молодіжний Працівник», який відбудеться у м. Луцьк 21-23 лютого 2024 року.

Читати ще: Делегація Луцької громади взяла участь у Форумі впливової молоді

Зареєструватися можна за посиланням.

Захід проводився ГО «Асоціація молодіжних працівників України» в рамках Ініціативи «Молодіжний працівник» і став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та підтримці американського народу через HOVERLA / проєкт USAID в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus