USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У волинській інфекційній лікарні – ремонт, якого заклад не бачив 20 років

12 Березня 2019 16:24
У Волинській обласній інфекційній лікарні тривають ремонтні роботи, інформує відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

Сьогодні секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт та радник міського голови Ігор Поліщук оглянули хід цих ремонтних робіт.

«Ремонт розпочався у 2018 році з ініціативи голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці. Фактично, лікарня отримала повне оновлення. Дуже добре, що є така можливість і Волинська обласна рада та Луцька міська рада спільно реалізовують цей проект. Ми бачимо, що ремонтні роботи ідуть активно, закупляються та встановлюються меблі.

Спілкувалися також із людьми, що перебувають тут на лікуванні. Сьогодні вони задоволені умовами лікування. Дійсно, у коридорах та палатах стало зручно, світло, комфортно, – а отже і лікування проходить зовсім по-іншому», - розповів Ігор Поліщук.

Волинська обласна інфекційна лікарня надає допомогу пацієнтам з інфекційною патологією з усієї області та міста Луцька. Щорічно тут лікуються понад 5 тис. волинян, близько 3 тис. отримують консультативну допомогу. З загального числа пацієнтів 60-75% є мешканцями міста Луцька, понад 60% – діти. Близько 10% хворих потребують інтенсивної терапії.

Проте, вже понад 20 років тут не проводились капітальні ремонти приміщень. Системи водопостачання та водовідведення, електропостачання та вентиляції не оновлювались із моменту будівництва у 1961 році. Відтак, у 2018 році Волинською обласною радою та Луцькою міською радою було прийняте рішення про фінансування капітального ремонту закладу. На ці потреби було виділено більше 29 млн грн, з яких 10 млн грн із міського бюджету.



У закладі було проведено комплексний ремонт внутрішніх приміщень, коридорів. Великі палати було реконструйовано на менші, у відповідності до санітарно-гігієнічних вимог, створено нові санвузли. Виконано заміну системи водопостачання та водовідведення, проводиться повне оновлення вентиляційної та протипожежної системи, електроживлення, внутрішнє оздоблення приміщень.



Планується, що ремонт завершиться у червні поточного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
!!! Показати IP 12 Березня 2019 16:53
Да то чергова ЗРАДА!
Вован Показати IP 12 Березня 2019 21:06
Подякуйте Палиці Ігорю, в житті цього б не бачили. Всі як сліпі були і є. На госпіталь військовий подивіться на сенаторки Левчанівскоі убоге приміщення. Де Савченко зі своєю соскою .?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus