USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У волинському селі відкрили спорткомплекс

13 Травня 2019 21:01
У неділю, 12 травня, у селі Старовойтове урочисто відкрили спорткомплекс, який включає в себе волейбольний майданчик зі штучним покриттям та спортивно-дитячий майданчик.

Про це повідомляє Кордон.

Приємна подія зібрала численних жителів села, гостей. Право перерізати символічну стрічку було надано сільському голові Володимиру Крижуку, в.о. директора Комунального закладу «Центр КДСТ» Павлу Москалюку та депутату Рівненської сільської ради Миколі Гурку, а отець Іоан освятив новозбудований об’єкт.

За словами Володимира Крижука, сучасний майданчик зі штучним покриттям дозволить молоді ще активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку. Адже наші діти і молодь повинні свій вільний час проводити на таких майданчиках, замість того, щоб сидіти за комп’ютерами.

Ініціатива у його спорудженні належить Рівненській ОТГ, до будівництва спорткомплексу долучився й народний депутат Ігор Гузь. За його поданням, на умовах співфінансування з державного бюджету були виділені ресурси на облаштування комплексу.

Помічник парламентаря Ігор Торба, який теж побував на урочистому заході і від імені депутата привітав громаду із таким надбанням, зазначив, що Ігор Гузь завжди підтримував й робитиме це надалі – сприяти у розбудові спортивної інфраструктури в окрузі. Це – серед головних принципів його роботи.

В рамках урочистостей також було проведено волейбольний турнір за участю команд сіл Старовойтове, Борове, Миловань. Перемогу здобула команда с. Борове.

А місцеві аматори сцени організували святковий концерт, приурочений Дню матері. Піднесений настрій присутнім подарували виступи колективу «Надія» Рівненського СБК, Маргарити Шепелюкта Вікторії Цегельнюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Травня 2019 07:13
Двоякі відчуття. З однієї сторони є радість, що в селі зробили майданчик, тренажери поставили, дитячу площадку організували. А з другої - бачу недолугість цієї огорожі, яка функціонально не розрахована бути огорожею спортивної площадки. Волейбольні стійки знімуться дуже швидко, і народ буде грати в футбол, це 146%. Надовго її вистачить? Але нехай я буду неправий, хай служить людям

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus