USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У волинському селі за 1,3 млн зроблять дорогу

25 Вересня 2022 23:32
Цього року на поточний ремонт, ліквідацію ямковості, експлуатаційне утримання дорожнього покриття вулиці Лугової в селі Зоря Устилузької громади витратять до 1,3 мільйона гривень.

Про це інформує Устилузька міська рада, яка оголосила тендер на відповідні роботи. Торги тривають на сайті Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 29 вересня. Аукціон розпочнеться 30 вересня.

Відповідно до технічного завдання, ідеться про улаштування дорожніх корит напівкоритного профілю з застосування автогрейдерів та улаштування одношарових покриттів товщиною 15 сантиметрів із щебеню.

Ці роботи на вулиці Луговій у Зорі мають закінчити до 31 грудня поточного року.

Під час ремонту підрядник має не допускати розливу нафтопродуктів, мастил та інших хімічних речовин на ґрунт, асфальтове покриття, а також не допускати складування сміття у несанкціонованих місцях.

Нагадаємо, в Тарасовому Луцької громади проведуть поточний ремонт вулиці Лісової.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Саша Показати IP 27 Вересня 2022 16:20
Аххх... Ну так, осінь, дощі, сніг давайте будемо асфальт класти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus