USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У селі біля Луцька проведуть ямковий ремонт

27 Серпня 2022 07:30
У Тарасовому Луцької громади проведуть поточний ремонт вулиці Лісової. Тендер на аварійно-відновлювальні роботи оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Торги тривають на сайті публічних закупівель Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 5 вересня.

Очікувана вартість ремонту вулиці Лісової в Тарасовому – майже 200 тисяч гривень.

Гроші спрямують на очищення покриття навісною щіткою на базі поливально-мийної машини, ямковий ремонт асфальтобетонного покриття, холодне фрезерування, розливання бітумної емульсії, улаштування покриттів товщиною чотири сантиметри з гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумішей, планування та укріплення узбіч, ліквідацію вибоїн.

Ремонт мають закінчити до 31 грудня 2022 року.

Гарантійний термін на виконані роботи буде становити один рік.

Нагадаємо, в Луцьку здійснять ремонт вулично-дорожньої мережі: герметизують тріщини в асфальтобетонному покритті й оновлять горизонтальну розмітку.

Також в обласному центрі планують відремонтувати вулицю Балакірєва (мікрорайон Дубнівський), вулицю Гордіюк (40-й квартал) і проспект Відродження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хм Показати IP 27 Серпня 2022 13:39
Це не там, де Туз живе?)))
Місцевий до Хм Показати IP 17 Вересня 2022 13:56
Це не там, де Туз живе?))) Ви такій обізнаний де хто живе а те що доізду до лікарні практично не має то це норм? Там останій раз 2.5 рокі назад щось ліпили і хватило на сезон!! Ями в коліно це норм)?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus