USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У волинських селах за понад 100 тис. продають ветлікарні

20 Лютого 2023 07:13
Регіональне відділення Фонду державного майна України в Львівській, Закарпатській та Волинській областях оголосило аукціони з продажу приміщень ветеринарної медицини в селах Сильне та Комарове, що в Луцькому та Камінь-Каширському районах відповідно.

Торги тривають на сайті prozorro.sale. Обидва лоти на аукціон виставлено вперше. Пропозиції від учасників приймають до 23 лютого.

У Сильному планують продати групу інвентарних об’єктів у складі: приміщення ветеринарної лікарні загальною площею 62,8 кв. м, гараж (75,3 кв. м), колодязь. Нерухомість розташована на вулиці Лесі Українки, 9.

Ветеринарна лікарня – це одноповерхова будівля 1962 року побудови. Наявні енергопостачання та пічне опалення.

Стартова ціна продажу – 68 706 гривень.
Своєю чергою, у Комаровому продають дільницю ветеринарної медицини загальною площею 64,2 кв. м, що на вулиці Набережній, 4.

Це одноповерхова цегляна будівля 1968 року побудови. Є енергопостачання та пічне опалення.

Початкова вартість – 47 984 гривні.
Нагадаємо, приміщення пункту ветеринарної медицини в селі Кремеш Володимирського району також продали з аукціону. За нього виручили 43 тисячі гривень. А в селі Борисковичі Луцького району на аукціоні продали будинок ветлікарні, цегляний хлів і гараж за дев’ять тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus