USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У Вроцлаві юні волиняни виступили на концерті на підтримку українських військових

1 Червня 2022 08:38
24 травня у польському місті Вроцлав відбувся благодійний концерт «PACZKI DOBRA» на підтримку України. Участь у заході взяли вихованці волинської дитячої студії «Камертон».

Організатори благодійного концерту «Centrum Pomocy Humanitarnej w Szegini» разом із Мартою Горецькою, Іриною Боголюбською запросили талановитих дітей з народної студії «Камертон» КЗПО «Рожищенської БДТ», а також відомих польських виконавців та музикантів для участі у цьому концерті.

Надзвичайно чуттєво і водночас патріотично лунали одна за одною пісні «Одна калина», «Наше небо», «Стефанія», «Молитва про Україну», «Діти землі», «Може», «Сни весни», «Ой, у лузі червона калина» у виконанні Тетяни Сасовської, Дарини Віннік, Богдани Черняк, Катерини Василевської, Катерини Бондарук, Анни Кузави та ще зовсім маленьких зірочок Софії Майструк, Евеліни Ільчук та Маргарити.
Трепетно та палко сприймали виступи волинських дітлахів глядачі в залі, а на останній пісні «Ой, у лузі червона калина» усі глядачі зі сльозами на очах стоячи аплодували маленьким артистам.
Кошти, що були зібрані під час благодійного концерту на «Пакунки Добра», отримають українські військові та люди з окупованих територій.

Попри щільний графік, під час перебування у Вроцлав юні волиняни знайшли час і влаштували свій концерт на площі «Ринок» у центрі міста. Усі зібрані кошти під час міні-концерту також передадуть на потреби ЗСУ.
«Зворушливо і те, що, незважаючи на війну в країні, ми все ж таки можемо спостерігати, як відбуваються прекрасні речі, які ми спільно робимо для Перемоги!!!!» – наголошує керівниця народної студії «Камертон» Ірина Матвійчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus