USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«У вцілілих їде дах»: перехопили розмову окупанта з дружиною про втрати

19 Квітня 2022 14:37
Українські захисники знищують окупантів під Миколаєвом: деякі підрозділи ворога втратили понад 70%.

Про це свідчать нові перехоплення телефонних розмов російських загарбників, повідомляє СБУ.

«У нашого полку найбільші втрати, бл*дь. Нас майже не залишилося. Нас було тисяча з чимось осіб, залишилося чотириста десь», – поскаржився один із загарбників у розмові зі своєю дружиною.

За його словами, вцілілі загарбники більше не вірять у свою перемогу, у них «почав їхати дах», а єдине, чим вони зараз займаються – тікають від українських воїнів.

Читати ще: Усі бригади морської піхоти Росії зазнали втрат в Україні, – CIT

«Висунувся – кулі над головою! Ми почали тікати, по нас «Град» у ж*пу лупить. З одного боку арту криє, а з іншого, через залізницю – перестрілка починається. Еб*ть, думаю, ми в кільці. Знову тікав, блідий», – розповів він.

Окупант зізнався, що вже думає не про захоплення України, а про плани повернутися додому і розірвати контракт: «Вдруге я сюди не поїду!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus