USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Єгипті автобус врізався у вантажівку: 20 пасажирів згоріли живцем

14 Квітня 2021 08:43
У Єгипті на трасі Асьют – Червоне море пасажирський автобус зіткнувся з вантажним автомобілем із нафтопродуктами і загорівся. Загинули 20 людей, ще 3 отримали поранення. Трагедія сталася вночі 14 квітня.

Водій автобуса, що їхав з Каїра в Сохаг, не помітив вантажівки, що зупинилася через несправність. І на великій швидкості врізався в неї. У результаті зіткнення загорілися обидва транспортні засоби – автобус вигорів повністю. Про це повідомляє видання El Balad з посиланням на Міністерство охорони здоров’я країни, пише Gazeta.ua.

Як повідомляють місцеві пабліки у соцмережах, після того як автобус загасили, звідти виносили обгорілі останки людей. Чи були серед пасажирів іноземці – поки не відомо.

Усі обставини трагедії встановлюються. На місці працюють рятувальники, медики, виїхав губернатор провінції Асьют Ісам Саад. Рух на міжміській трасі через ДТП заблоковано, автомобілі перенаправляють іншими дорогами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus