USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Європі перевірять вакцину проти COVID-19 від компанії Valneva

2 Грудня 2021 22:00
Комітет Європейського агентства з ліків (CHMP) дозволив відправити на експертизу вакцину VLA2001, яку розробила французька біотехнологічна компанія Valneva, пише Бабель.

Лабораторні дослідження та клінічні випробування пройшли успішно, тож CHMP дав дозвіл на експертизу. Проведені тестування підтвердили, що вакцина викликає вироблення антитіл проти COVID-19.

Надалі вже Європейське агентство з лікарських засобів (EMA) проведе оцінку відповідності вакцини звичайним стандартам ЄС щодо ефективності, безпеки та якості.

Valneva займається розробкою інактивованих вакцин, виготовлених з живого вірусу шляхом хімічної інактивації. Це традиційна технологія виробництва вакцин, що використовується понад 60 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus