USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У заметах під Києвом застрягли сотні фур

19 Грудня 2017 10:10
На в'їздах до Києва зі сторони Борисполя та Бучі (на "Варшавці") стоять кілометрові черги фур у два ряди - їх не пускають до столиці, аби не створювали на міських вулицях ще більші затори.

Для проїзду відкрито лише по одній смузі, тож на в'їздах - кількагодинні затори. Про це передають журналісти ТСН.ua.

"Виїзди з Києва на М06 і М05 суттєво ускладнено, місцями заблоковано фурами. Просимо утриматися на декілька годин від поїздок у цих напрямах. Задіяно відповідні служби для відновлення руху. На інших трасах проїзд забезпечено", - написав у Facebook міністр інфраструктури Володимир Омелян.

У ці хвилини на трасі Одеса-Київ від Жашкова до столиці в снігових заметах застрягли до 100 фур, щонайменше два пасажирські автобуси. Журналіст ТСН.ua звідти передає, що заметіль триває. Водночас рух трасою доволі інтенсивний. Як кажуть свідки, вночі та напередодні працювала розчищувальна техніка. Станом на ранок вівторка на ділянці 100-130 км від Києва техніки не помічено, окрім однієї пожежної машини. Водії допомагають одне одному витягати автомобілі, коли це можливо.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus