USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Зеленського прокоментували ранкову атаку безпілотників на Москву

30 Травня 2023 13:01
Росії більше не дозволять грати в односторонню гру – безкарно руйнувати суверенну державу. Прихильники великої війни тепер житимуть у стані небезпеки.

Про це в ефірі програми Breakfast Show заявив радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк, реагуючи на дронову атаку Московської області, передає Gazeta.ua.

«Після 15 місяців вони зрозуміли, що 2014 року у них не буде? Жодного підписання лінії поділу. Кожен із них відповідатиме в повному обсязі», – сказав Подоляк.

Він упевнений, що Москва починає поступово занурюватись у туман великої війни.

«Хотіли ж люди, які ініціювали велику європейську війну відчути, що таке жити у стані небезпеки... Але щодо Москви, для нас це маловажна подія», – зазначив він.

Подоляк переконаний, що деякі дрони розумніші за російських військових чиновників і краще розуміють наслідки дій.

«Ви ж знаєте, ми втягуємося в еру штучного інтелекту. Можливо, не всі дрони готові атакувати Україну. Вони хочуть повернутися до своїх творців і поставити запитання: «Навіщо ви нас відправляєте бити по дітях в Україні, у Києві й так далі», – зауважив радник.

Як повідомляли, у Москві та Підмосков’ї зранку 30 травня чули вибухи. Росіяни пишуть про роботу ППО та атаку невідомих безпілотників.

Міноборони РФ підтвердило атаку дронів-камікадзе, звинувативши у ній Україну.

Дронів у небі Московщини росіяни нарахували 32. Міноборони РФ заявило лише про вісім. Як інформують Telegram-канали, дрони влучили по трьох житлових будинках у Москві, проте значних руйнувань не було. Більшість БПЛА, попередньо, забили на підльоті до російської столиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вітаємо Показати IP 30 Травня 2023 14:22
це початок громадянської війни на рашці, до чого тут Україна)))
Підпільник Кіндрат Показати IP 30 Травня 2023 23:05
Дурновата ОПа,- кацапня цього й чекала !!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus