USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У 23-ох країнах світу люди спустились в метро без штанів. ФОТО. ВІДЕО

14 Січня 2013 14:47
Хуліганський флешмоб під назвою «Без штанів у метро» (No Pants Subway Ride) пройшов в 59-и містах 23-ох країн світу.

Про це інформує Gazeta.

За заявою організаторів, 8 січня в 59-и містах світу всі охочі змогли в обумовлений час прийти в метро, зняти нижню частину одягу і в такому вигляді проїхатися в громадському транспорті. У списку учасників - безліч європейських столиць і американських міст.

Організатори таких акцій поширюють інформацію про них за допомогою Facebook та інших соціальних мереж. За повідомленням ЗМІ, в Лондоні в «демонстрації безштаньків» у неділю взяли участь близько 150 осіб. Найбільший такий захід відбувся у Нью-Йорку, де було створено групу Improv Everywhere (організатори заходу) і де в 2002-ому року відбулася перша акція «У метро без штанів».

Як повідомляється на сторінці акції у Facebook, у Нью-Йорку без штанів проїхалися приблизно 4 тисячі людей. Відтоді поїздки в метро без штанів та спідниць організовуються щороку на початку січня.
Ідея роздягнутися до трусів на очах у пасажирів підземки виникла у 2002-ому році у сімох сміливих жителів Нью-Йорка. Вони увійшли в один з вагонів метро (станція, на якій це відбудеться, була визначена заздалегідь), роблячи вигляд, що незнайомі один з одним. Усі семеро були без штанів і на питання пасажирів відповідали, що «забули їх вдома».
З тих пір акція отримала популярність у багатьох країнах світу, до того ж в ряди «хуліганів» влилися і жінки. Зазвичай учасники флешмобу намагаються проявити фантазію, прогуляючись у метро в незвичайній, «прикольній» нижній білизні, наприклад, в яскравій у квіточку або горошок, а також із зображенням героїв мультфільмів.

Як правило, флешмоб не носить політичного підтексту, однак цього року в Нью-Йорку учасники минулорічних демонстрацій «Захопи Уолл-стріт» побачили в ньому ще один спосіб донести до керівництва країни свої вимоги.

«Банки забрали у нас все, тільки труси лишили», - з іронією зазначив один з активістів руху.



























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Каріна Показати IP 14 Січня 2013 15:08
ну якщо дійсно було б гасло «Банки забрали у нас все, тільки труси лишили», то так, це того варте)
))) до Каріна Показати IP 15 Січня 2013 11:41
А банки вже тут до чого? Певно Ви понабирали кредитів і не хочете їх віддавати?
]]] до ))) Показати IP 16 Січня 2013 09:02
пролетарська ненависть до негідників, які працюють і мають гроші.
soldier of fortune Показати IP 15 Січня 2013 13:09
Ексгібіціонізм.
12 Показати IP 16 Січня 2013 14:03
От у мене нема боргів- і нічого банки у мене не забирають- але я живу на зарплату- коли краще а коли і скромненько . а Карінка певно у норковому манто на авто - але не за кревні куплено. от і має.За все треба платити - то є істина життя .
Горохівець Показати IP 22 Січня 2013 23:56
У 59-и містах світу ...... У списку учасників - безліч європейських столиць і американських міст. Для писаки цього тексту 59 - це безліч. Очевидно він з папуасів, які уміли рахуват так- один, два і багато.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus