USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Дніпропетровську – 4 вибухи. Є постраждалі. ВІДЕО

27 Квітня 2012 13:49
У Дніпропетровську близько 11:40 на трамвайній зупинці, навпроти Оперного театру, вибухнула урна. Загалом у місті пролунали чотири вибухи.
На місце події прибули співробітники МНС, міліції й «швидкої» допомоги, повідомляє Українська правда з посиланням на 34 канал.
«Вибуховий пристрій був закладений або в трамвай, або в урну, оскільки її рознесло в різні сторони. Вся зупинка ушкоджена. У трамваї вибиті шибки", - зазначив очевидець, слова якого наводить ІА " МІСТ-ДНІПРО».


Як повідомляється, у результаті вибуху постраждало кілька людей: одну жінку затисло в машині вибуховою хвилею, швидка надає допомогу ще двом жінкам і одному чоловікові.


У трамвая, який був на зупинці, вибухом вибило скла. Осколками зачепило людей і проїжджаючі мимо автомобілі.

Зараз рух трамваїв припинений. Територію оточили, на місці працюють спеціалісти.

Відразу ж після вибуху на перехресті вул. Сєрова й проспекту Карла Маркса в місті прогримів ще один вибух біля кінотеатру «Родіна», передає сайт Vgorode.ua.
За попередніми даними, постраждали близько 10 осіб. У людей осколкові поранення рук, ніг, численні порізи. Двох важких відвезла швидка.
Станом на 12:50 з'явились повідомлення про третій вибух. За інформацією «Днепропетровск. Комментарии», він відбувся в районі «Родіни» - чутний голосний вибух осторонь парку Глоби.
Слідом за третім вибухом у парку Чкалова в Дніпропетровську стався четвертий вибух, зазначає видання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Беня Показати IP 27 Квітня 2012 16:33
Точно так карлик Путін розпочав війну проти свого народу. У нас, певно, розпочнеться війна проти опозиції...
Лучанин до Беня Показати IP 27 Квітня 2012 18:40
Нажаль це опозиція продовжує таким чином війну проти влади аби змусити введення надзвичайного стану і тоді остаточно її звинуватити у всіх гріхах. В кожного свій шлях до влади, в цих - через трупи. Згадайте уважно початок "помаранчевої революції". Заклики з трибун замінили на вибухи, а отруєння на катування. Чим буде ближче до виборів то ще і не те побачим.
Здрасте до Лучанин Показати IP 27 Квітня 2012 19:34
Ти в цьому впевнений на всі 100%?
Пилип до Лучанин Показати IP 28 Квітня 2012 06:14
Ти обстеження в Ліпінах не пропускаєш? Бо як стоїш на обліку, то це обовязково. Схоже в тебе загострення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus