USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У котельнях шкіл і садків Волині – сотні порушень

5 Березня 2012 13:58
Фахівці Держгірпромнагляду на Волині упродовж січня-лютого перевірили стан котелень у школах та дитсадках. Як наслідок, вони заборонили роботу 61 одиниці обладнання.
Про це повідомляє прес-служба теруправління Держгірпромнагляду у Волинській області.

Протягом січня-лютого інспектори Держгірпромнагляду перевірили котельні у 72 шкільних та дошкільних закладах щодо дотримання вимог безпеки під час експлуатації котлів.
Під час перевірок фахівці виявили майже три сотні порушень нормативно-правових документів із промислової безпеки та охорони праці. Найбільше порушень зафіксовано у загальноосвітніх школах Ковельського, Ратнівського, Локачинського, Старовижівського, Камінь-Каширського, Рожищенського, Володимир-Волинського та Горохівського районів.

Зокрема у шкільних котельнях експлуатуються котли, які не зареєстровані у встановленому порядку в теруправлінні Держгірпромнагляду, та котли, в яких закінчився термін технічного опосвідчення. Особи відповідальні за справний стан і безпечну експлуатацію котлів не пройшли навчання та перевірки знань.

«Не проведені технічні огляди стану виробничих будівель і споруд. В котельнях відсутній телефон чи звукова сигналізація для виклику в екстренних випадках представників адміністрації. Відсутній план локалізації і ліквідації можливих аварій в газовому господарстві», - повідомляє прес-служба.
За результатами проведених перевірок фахівці Держгірпромнагляду заборонили експлуатацію 61 одиниці обладнання.
А за допущені порушення до адміністративної відповідальності притягнули 38 працівників. Із них 25 – перші керівники.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Аніхдот: Показати IP 5 Березня 2012 14:54
Старый армейский анекдот : Приезжает в полк комиссия с установкой " отодрать по самые некуда " . Проверят все 3 дня - все в порядке , придраться не к чему , на четвертый день командир полка видит - главный проверяющий что-то радостно пишет около пожарного щита . Подходит и видит : список недостатков по части из 28 пунктов : 1. Лопата на пожарном щите висит неправильно , с юга на север а не наоборот 2. Черенок лопаты на 2см короче установленной длины 3. Окраска лопаты по оттенку не совпадает с основным тоном щита 4. На лопате имеются царапины и сколы и т.д. Командир полка говорит проверяющему - Погоди минуту . Снимает лопату со щита и выкидывает. - Пиши один недостаток - нет лопаты !!
Лучанин Показати IP 5 Березня 2012 17:24
Краще б дали на це все гроші та допомогли б оформити цю всю бюрократію - толку було б більше. А так одні показали що типу щось роблять, а другим все-рівно немає і не буде змоги це все зробити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus