USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку через фільм «Криваві совєти» - конфлікт з комсомольцями . ФОТО. ВІДЕО

17 Березня 2013 23:17
У Луцьку стався конфлікт між представниками волинського комсомолу та організаторами і учасниками фестивалю кіно «Криваві совєти».

Мистецьке дійство відбулося 17 березня в готелі «Профспілковий».

Як розповів один з організаторів фестивалю заступник голови обласного осередку «Батьківщини молодої» Роман Первачук, приблизно о 12:00 троє комсомольців, серед яких були брати Олександр і Михайло Кононовичі, почали вимагати, щоб організатори припинили захід, повідомляє «ВолиньPost».

Мовляв, на проведення дійства організатори не мають відповідних дозволів.

Виникла словесна перепалка, яка ледь не переросла в бійку, каже Перванчук. Організаторам вдалося добитися, щоб комсомольці вийшли з приміщення, але в коридорі суперечка продовжилася. Один з братів Кононовичів спробував вдарити представника Молодого Народного Руху Дмитра Климука, але той ухилився і кулак потрапив в обличчя іншому Кононовичу.

Зрештою, за мить на місце події прибули працівники міліції, які попрохали комсомольців вийти з приміщення і не заважати проведенню фестивалю. Кононовичі і їх колега погодилися.

За словами Перванчука, комсомольці вже написали заяву в міліцію і організатори дали свідчення правоохоронцям.

«Ми обов'язково звернемо увагу відповідних органів на поведінку комсомольців: особливо працівників психлікарні в селі Липини», - додав він.

До речі, фестиваль, попри постійні скарги комсомольців, у Луцьку таки відбувся. Інцидент не завадив організаторам показати всі фільми, які були в програмі.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
finder Показати IP 17 Березня 2013 23:54
У нас є комсомольці???
Тарас Показати IP 18 Березня 2013 06:32
І як цих двох Земля терпить ?
цікаво Показати IP 18 Березня 2013 07:11
у нас тут і таке існує. хто знає що за крендєлі
Володимир Показати IP 18 Березня 2013 08:55
Досі дивуюсь, коли цім братам наваляють так, щоб бажання відвернулось так себе вести
Сергій Показати IP 18 Березня 2013 09:38
Кононовичі працюють в психлікарні санітарами,чи знаходяться там,як пацієнти і їх просто відпустили на вихідні додому?
Питання Показати IP 18 Березня 2013 10:21
ому ви "патріоти" міняли тричі примішення і бігали як зайці по нашому місці від якіхось комуняк?Чому вони вирьох так себе вели коли вас в десять разів більше? Чого на кінофест прийшло 20 чоловік на трьохсот тисячне місто?Соромно за Луцьк!!!
Факт Показати IP 18 Березня 2013 10:57
Золотые кадры. Бей своих чтобы чужие боялись. Кононовичи облажались по полной. А вообще я уверен, что их надо п..ть везде, всегда и всем.
finder Показати IP 18 Березня 2013 12:30
Я ось одного не розумію - невже парторги не пояснили "братам-канановичам" що по-перше, єкшн-триллер "Убій комсомольця" - це ж прекрасне доповнення до фестивалю, так би мовити перенесення сюжету в сьогоденні реалії, а, по-друге, ну просто приємно подивитись як комсомолець комсомольцю в зуби заліпив :)
Остап Показати IP 18 Березня 2013 13:08
От від того і немає в державі ладу, бо на три українця 10 Гетьманів! :( І всі ссикуни до того ж. Як це можливо вони втрьох проти 40 наших? А ми ті якись гей фести чи флешмоби проводим. СОРОМНО! Хватить дешевого піару треба шось корисне для держави робити, а не обсирати сивочолих ветеранів обпльовуючи їх піднімати себе. Ця поведінка не відображення недостойних і юродивих людей! Мені гидко від вашого "патріотичного - націоналістичного" СМОРОДУ!!!
finder Показати IP 18 Березня 2013 16:43
Остапе, я в принципі з Вами згідний, але не може людина національно несвідома дбати про добробут держави. Що ми сьогодні і маємо. Усвідомивши себе УКРАЇНЦЯМИ та відокремивши себе від інших (навіть братніх) народів - ми зможемо будувати державу. А щодо "кволої" реакції проти трьох недорозвинутих індивідумів - думаю, люди просто на них як на мавп дивилися... Не стане ж ніхто з мавпами битись...
Спостерігач Показати IP 18 Березня 2013 16:54
Це прекрасний піар для комсомолу. Кононовичі, не забудьте подякувати нацикам-полішукам.
Я Показати IP 18 Березня 2013 22:27
Трое смелых парней пришли и разогнали сотню сельских за..ых во главе с Банадой , которыс сначала на автозаводе не пригодился , а потом "пішов здобувати НЕЗАЛЕЖНІСТЬ" . Поддерживаю комсомол !!!
вас до Я Показати IP 19 Березня 2013 23:53
два брата клоуна=акробата.
Правда. Показати IP 19 Березня 2013 18:32
с этими роликами в статьях - это уровень Луцкой периферийной прессы.
Віталій Показати IP 21 Березня 2013 19:46
Бий фашистів.Комуністи молодці.Героями були наші діди які здобули перемогу над фашистами.Молодці хлопці!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus