USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку мер разом із учнями вішали шпаківні. ФОТО

13 Квітня 2013 09:29
450 шпаківень та штучних гнізд вивісили на деревах дворів та зелених зон міста учні та комунальники.

«Допоможемо птахам», – таку назву має екологічна акція, яка відбулася у Луцьку. Про це повідомляє «Волинська правда».

У ЗОШ №10 участь в акції взяв і Луцький міський голова Микола Романюк, який звернувся зі словами вітань до її юних і дорослих учасників.

«Я дуже дякую вам за те, що ви робите такі справи. Можна навіть оголосити конкурс шпаківень, а «журі» будуть вже пташки», – зауважив Микола Романюк. Він також розповів, що пам’ятає і свою першу шпаківню, зроблену власними руками під час навчання у школі.

Як наголосив заступник Луцького міського голови Борис Сорока, така допомога птахам є вкрай важливою: «Цього року була довга зима, навіть у квітні ще лежав сніг, і птахи тому дуже виснажені. І ми повинні мати можливість чути спів соловейка, окрім того, ці пташки дуже корисні,знищують шкідливих комах», – зауважив Борис Сорока.

Під час заходу озвучили і звернення учнів Луцька до мешканців міста із закликом долучитись до прибирання територій міста, щоб до Великодня двори і парки Луцька позбавились сміття.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
журналіст Показати IP 13 Квітня 2013 09:49
Любити птахів і природу - це добре. Це свідчення того, що ми вже достатньо далеко віддалились від своїх предків, якщо вірити в теорію Чарльза Дарвіна про походження людини. А ось, те, що "ВН" вирішили без зайвих "процедур" ставити коментарі, це теж прогрес не менший. А то вони ставились за принципом третього закону Паркінсона: "Заява розглядається після смерті заявника".
Misteria до журналіст Показати IP 13 Квітня 2013 20:33
Зате тепер стільки матюків нових почули=) За що дуже вдячні нашим шановним коментаторам=)Збагатили наш словниковий запас=)
Бридко дивитись Показати IP 13 Квітня 2013 12:26
Романюк знищив заповідник "Пташиний гай" в парку, а тепер на шпаківнях PRиться... Діагноз...
спостережливий Показати IP 14 Квітня 2013 08:40
краще б мер займався економікою міста. а не шпаківнями

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus