USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку може вирости «трава по пояс», – Шиба

20 Травня 2010 15:21
Міські чиновники вкрай незадоволені викошуванням трави у Луцьку.

Про це йшлося під час засідання міськвиконкому.

Тендер на скошування трави у Луцьку виграв ТзоВ «МЖК». Його керівник Валерій Ковалюк розповів, що до Трійці працівники підприємства покосять траву. Проте якість цих робіт викликав незадоволення у членів луцького міськвиконкому.

Керівництво міста загалом незадовільне працею косарів. Луцький міський голова Богдан Шиба зазначив, що керівник «МЖК» хизується «науковою організацією праці і наявністю інвентарю», однак результатів мало.

«Якби директор «Луцькспецкомунтрансу» Кузьмич так сміття вивозив, як ви косите, що би було! Не годиться так працювати. Скільки можна організовувати роботи, косити треба вже другий раз. А то буде, як у тій пісні – «На дальней станции сойду, трава по пояс», - обурився Шиба.

«Покосили так, наче пройшовся торнадо. Трава лежить купами, зверніть увагу», - незадоволений покосом і заступник міського голови Анатолій Пархом’юк.

Валерій Ковалюк пообіцяв, що виправити ситуацію із покосом трави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
seal Показати IP 20 Травня 2010 16:02
Заголовок з ілюстрацією посміхнули :-)
OrestN Показати IP 20 Травня 2010 23:06
а за асвальтування вулиць міста коли він добереться?
Куратор Показати IP 21 Травня 2010 08:15
вул. ветеранів латають. водії маршрутки №32 щогодини там матюкаються ...
Ясь Показати IP 21 Травня 2010 11:42
Якщо порівняти із Брестом чи Любліном, чи будь-яким іншим Польським або Білоруським містом то Луцьк і його ме.. прогаає не тільки за рівнем косіння трави!!!
sexbod666 Показати IP 5 Липня 2010 10:18
Ось так і живемо. Насправді претензії явно з ряду нема до чого доколупатися. А вся справа у відмиванні коштів через зелене господарство, ну не виграли вони тендер, що є дуже дивно, і мало хто вірив з тих що знають які суми проходять в кишені через комунальні господарства через зелене, центр зайнятості, луцьк тепло... і цей список можна продовжувати тому що скрізь є свій "ПРИШИБА" який приїхав з далекого Турійська і притягнув з собою купу своїх і кожному з них треба і на модного "бобіка" заробити і на ікру щоденну. Депутат луцької міської ради за сесію заробляє від 30 000$ за вирішення земельних питань. Ось розпродали уже все що можна вже навколишні села до міста приєднують. За флуд вибачаюся та просто наболіло
Achi Показати IP 9 Липня 2010 14:32
Ого в мене быля будинку вперше покосили за стільки років і навіть траву вивезли. Ну незнаю, що там не докошено, але реально на 33-му косять! А щодо зеленого, так вроді як не виграли, бо технічна база розбити, косити немає чим, інакше б тендер не програли б :-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus