USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку підгодували лебедів

28 Грудня 2012 15:01
Сьогодні відбулась традиційна акція з підгодівлі білих лебедів, яка буде тривати до 3 березня.

Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи Луцькради.

Королівські птахи вже вп’яте зимують на біоставках очисних споруд КП «Луцькводоканал». Кожні два дні представники ПАТ «Теремно Хліб», ЗОШ №12 та відділу екології будуть привозити їм корм. Також тут планують зробити більші годівниці.

Діти вже звикли дбати про лебедів, приносячи із дому харчі. Можна сподіватися, що і цю зиму лебеді переживуть. Однак, найбільшою небезпекою для них є браконьєри, які щороку полюють на беззахисних птахів.

Щоб запобігти незаконному полюванню, екологи провели роз’яснювальну роботу серед місцевих мешканців. Охороняють лебедів і працівники очисних споруд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Чеширский Кот Показати IP 28 Грудня 2012 15:25
Птиц конечно жалко и помогать им надо. А детей не жалко? В такую сырость и ветер на поля их тащить? Завтра точно с соплями будут дома сидеть.
Т.С. Показати IP 29 Грудня 2012 11:07
как у браконьеров только рука поднимается уничтожить такое прекрасное и беззащитное создание...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus