USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку продовжать справу Олексія Левченка. ФОТО

21 Січня 2012 14:25
Друзі Олексія Левченка, який пішов з життя 8 січня, продовжать його культурні починання. А саме – проведення мистецьких вечорів «Фрески у Zaleski».

Про це йшлося 20 січня під час прем’єри мономістерії «Магія душі» в Луцьку.

Ведуча дійства Лариса Петлій зауважила, що сьогодні вперше «Фрески у Zaleski» проводяться без Олексія Левченка. «Але ми продовжуватимемо його справу. Наші зустрічі не припиняться», - запевнила вона.

Вона розповіла, що проведення дійства запланував Левченко. «Ми домовлялися за жартівливу вистава, але через відомі події керівник театру «Кут» Володимир Смотритель вирішив, що це буде «Магія душі», - зазначила Петлій.

На прохання «ВН» глядачі поділилися спогадами про Олексія Левченка.

Голова Волинської незалежної медіа-профспілки Богдана Стельмах розповіла, що декілька разів зустрічалася з Левченком, але як людину глибоко не знала. «Для мене він залишиться засновником творчих зустрічей, яких Луцьку завжди бракувало. Я сподіваюся, що вони не припиняться», - сказала вона.

Лучанка Анжеліка шанувала Левченка за оптимізм та невтомність. Адже він займався не тільки готельним бізнесом, але зробив багато для культурного та мистецького життя міста.

Працівник готелю згадує, що покійний був дуже хорошою людиною. «Він міг підказати. Ніколи від нього не чув крику, мату і тому подібного. Як ставили «лєтнік» біля готелю, то він прийшов допоміг і подякував за роботу», – розказав чоловік.

Також він відзначив, що Левченко дуже вболівав за Україну. «За все українське. Він дуже цінував людей, які любили Україну», - додав співрозмовник.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
бу Показати IP 21 Січня 2012 14:30
кто это????????7
adams до бу Показати IP 22 Січня 2012 11:37
Власник Залєскі
Якби ж то... Показати IP 21 Січня 2012 15:25
Працівник готелю згадує, що покійний був дуже хорошою людиною. «Він міг підказати. Ніколи від нього не чув крику, мату і тому подібного. Як ставили «лєтнік» біля готелю, то він прийшов допоміг і подякував за роботу», – розказав чоловік. Якби це так було-насправді...
777 Показати IP 21 Січня 2012 19:25
про покійного погано не говорять
Волинянин Показати IP 22 Січня 2012 11:59
Коментарі від дебілів!(Крім 777)
Сурма Показати IP 22 Січня 2012 21:58
Дивно, як це Гнатів сюди не попала?! Може не її рівень?
Читач Показати IP 23 Січня 2012 13:27
Попасти можна пальцем в дупу, а на таке дійство - потрапити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus