USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку студенти продавали наркотики

31 Січня 2011 12:34
В обласному центрі Волині двоє студентів-другокурсників одного із луцьких вищих навчальних закладів розповсюджували наркотики серед знайомих та однокурсників.
Під час оперативної закупки їх затримали правоохоронці. Один з них студент-заочник, інший – навчався на стаціонарному відділенні, повідомляють Відомості.UA.
Начальник сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Луцького міськвідділу міліції Руслан Гамольчук розповів, що з середини січня його підопічні активно відпрацьовують навчальні заклади міста. За цими двома «горе-студентами», які продавали амфетаміни, міліція спостерігала давно. Відомо, що своє діяння студенти розпочали близько року тому.
Щоб факти підтвердилися, правоохоронцям довелося двічі побувати у шкурі покупців, а під час третьої оперативної закупки торговців і пов’язали їх.
При собі вони мали один грам амфетаміну, тобто ту дозу, про придбання якої домовились працівники міліції.
Крім того, як повідомили у наркодиспансері, студенти й самі «бавились» товаром, бо і під час затримання перебували у стані наркотичного сп’яніння.
У міліції кажуть, що сім’ї затриманих повноцінні, благополучні, хлопці раніше до кримінальної відповідальності не притягувалися. Значної матеріальної вигоди із продажу студенти не мали, за грам наркотиків просили 150 гривень.
За словами Руслана Гамольчука, з проданого грама амфетаміну затримані мали виручку всього 10-20 гривень.
Наразі триває слідство, однак юним наркоторговцям «світить» від п’яти до восьми років позбавлення волі залежно від вироку суду.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
koks Показати IP 31 Січня 2011 14:42
Це рік міліція про них знала і "стежила", як рік вони людей труять?! Молодці, так тримати! :)
Voskresenska Показати IP 31 Січня 2011 16:45
Але зловили...
109 Показати IP 31 Січня 2011 20:23
Що означає сім'я блогополучна? В чому це виражається? В тому,що вони вони і самі були у стані наркотичного сп"яніння? Чи в тому,що не мали великого зиску? Чи благополуччя в тому, що батьки не знали, які "чудові" їхні діти?
1000 Показати IP 1 Лютого 2011 13:06
Тих наріків давно треба пересаджати!!!!!!!!!Міліції ПОВАГА!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus